Ceremonie macabra! O femeie s-a maritat cu iubitul mort. O femeie din Thailanda s-a casatorit cu iubitul ei, decedat de o zi in urma unui atac de cord. Nunta nu a fost nici pe departe una fericita. O tanara pe nume Nan Thippharat, din Thailanda, a decis sa se marite cu iubitul ei chiar la funeraliile acestuia. Nunta fusese planificata de luni bune, dar barbatul a incetat cu cateva ore inainte de a merge la altar la bratul alesei lui. Cu toate acestea, nici moartea tanarului nu a impiedicat-o pe fata sa imbrace rochia de mireasa. Distrusa se durere si cu lacrimi in ochi, ea s-a maritat totusi cu barbatul, intr-o ceremonie pe care multi ar numi-o macabra. Ulterior, fata a postat, pe diverse retele de socializare, imagini de la nunta. "Am visat la nunta noastra. Mi-am imaginat mainile noastre impreunandu-se. Odihneste-te in pace. Te iubesc, Fiat. Vreau sa stii ca visul nostru a devenit realitate", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata barbatul care a devenit tata pentru 800 de copii. "In 4 ani vreau sa ajung la 1000". Cel mai cunoscut donator de sperma din Marea Britanie a ajuns la o cifra impresionanta de 800 de copii. Barbatul isi vinde "potiunea magica" pe Facebook, cu 50 de lire, si devine tata in fiecare saptamana. Simon Watson, un om de afaceri in varsta de 41 de ani sustine ca este cel mai mare donator de sperma din Marea Britanie. Barbatul face asta de 16 ani si nu are de gand sa se opreasca pana nu ajunge la 1000 de copii. El spune ca prietenii si familia stiu totul despre "afacerea sa", pentru care a renuntat si la locul de munca: "Prietenii copiilor mei considera ca este amuzant. Iar fii mei spun ca nu ar face asta, dar nu au nimic impotriva ca eu sa continui", a spus barbatul. El se ingrijeste cu atentie, face sport si are analizele la zi, astfel incat sa fie mai departe capabil sa doneze sperma, anuntaStirileProtv.ro.

A cumparat o punga de struguri si s-a speriat teribil! Ce era in ea. O femeie din Australia a avut parte de un soc dupa ce a cumparat o punga cu struguri. Rachael Buckley a cumparat o punga cu struguri dintr-un supermarket din Melbourne, Australia. Insa, cand a ajuns acasa a facut o descoperire sinistra: in punga era "ascuns" un paianjen de proportii medii, care isi depusese ouale in punga, scrie Daily Mail. Specialistii spun ca este un loc neobisnuit pe care un paianjen sa il aleaga sa isi depuna ouale. Insa, femeia a tras o sperietura zdravana si a povestit pe Facebook ce s-a intamplat. "Am ajuns acasa cu gandul sa mananc strugurii, dar planul meu s-a schimbat cand am deschis punga. Nu doar ca in punga se afla un paianjen, dar era un sac cu oua depuse si aratau de parca se inmultesc. Cu siguranta, nu asta era ideea mea de mic-dejun" a scris Rachel in mesajul adresat lantului de supermaketuri, informeazaClick.

Lumea se inghesuie sa cumpere modelul camasii lui El Chapo. Camasa din matase pe care "lordul drogurilor", Juaquin "El Chapo" Guzman, a purtat-o in timpul interviului acordat lui Sean Penn, a devenit un must-have in materie de fashion, la scurt timp dupa arestarea interlopului. Mafiotul mexican, Joaquin "El Chapo" Guzman, s-a laudat in revista Rolling Stone despre dibacia cu care vinde heorina, metamfetamina, cocaina si marijuana. Mai nou, modelul de camasa cu care s-a afisat in timpul interviului se vinde ca painea calda. El Chapo a fost arestat vineri de autoritatile din Mexic, acuzat pentru activitatile ilicinte pe care le conduce de la sefia cartelului de droguri Sinaloa, una dintre cele mai puternice organizatii criminale din lume. Inainte de a fi arestat, El Chapo s-a pozat impreuna cu Sean Penn, purtand o camasa cu doua dungi albastre. Dupa ce poza a fost publicata, vanzarile modelului de camasa - comercializata de compania Barabas - au explodat, determinand chiar si blocarea site-ului, scrieLibertatea.

I s-a umplut casa de soareci si de un miros groaznic. Vestea teribila pe care a primit-o femeie din Londra dupa cateva zile. O tanara in varsta de 24 de ani din Londra a primit o veste de-a dreptul socanta dupa ce a fost nevoita sa cheme politia, din cauza unui miros puternic ce venea dinspre apartamentul de dedesubt. Sandie Mitchell, mama a doi copii, a descoperit cu stupoare carui fapt se datora mirosul puternic din apartamentul si invazia de soareci: vecina care locuia la un etaj mai jos murise, iar trupul sau se afla in stare de putrefactie de 3 saptamani. Ea le-a povestit politistilor cum si-a dat seama ca ceva este in neregula: "Intotdeauna am avut probleme cu soarecii, dar am observat ca in ultima perioada situatia s-a inrautatit. Apoi am realizat ca vine un miros puternic de jos.", povesteste ea. Primaria le-a oferit ei si celor doi copii ai sai cazare la un hostel pana se curata apartamentele si le-a asigurat ca nu se vor supune niciunui risc pe viitor, anuntaStirileProtv.ro.