Iubitul a parasit-o pentru ca era prea grasa, dar razbunarea a fost spumoasa O tanara din provincia chineza Hunan a gasit o modalitate ciudata de a se razbuna pe iubitul care a parasit-o pentru ca era prea grasa. Sub numele Xiaoxiao, aceasta a postat pe reteaua sociala Weibo, versiunea din China a retelei Twitter, un mesaj in care isi anunta cunoscutii ca i-a trimis mamei fostului iubit o bucata de sapun facuta din grasimea care i-a fost extrasa in urma unei liposuctii. Sapunul din propria ei grasime a fost trimis ca un cadou cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Aceasta i-a scris iubitului care a umilit-o, Xiaolei, ca i-a trimis mamei lui sapunul ca sa se spele cu el, dar si ca Anul Nou este "momentul perfect ca sa le faci o surpriza ticalosilor care judeca o carte numai dupa coperta", scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Povestea barbatului care are 800 de copii. Nu se opreste. Vrea 1.000 Un barbat din Anglia, Simon Watson (41 de ani), isi vinde sperma pe Internet pentru 50 de lire sterline (adica 65 de euro sau 300 de lei) portia si se lauda ca are deja 800 de copii. Este incredibil! Nu vrea sa se opreasca aici. Simon Watson are acest "hobby" de 16 ani. "Macar o data pe saptamana o femeie - dintre cele care au folosit sperma mea pentru a ramane insarcinate - naste", se lauda englezul care isi vinde "potiunea magica" - asa cum singur si-a intitulat sperma - pe Facebook si pe alte site-uri cu anunturi. "Am calculat ca pana acum am cel putin 800 de copii. In patru ani mi-ar placea sa ajung la 1.000, daca se poate", a mai spus barbatul, pentru Daily Mail, anunta Click.

A mers sa plateasca la benzinarie si era sa ramana fara masina. Cascadoria geniala facuta de un australian impotriva unui hot Un australian a facut un salt demn de un cascador pentru a-l impiedica pe un individ sa ii fure masina. Camerele de supraveghere de la o benzinarie din Darwin l-au surprins in timp ce alearga spre autoturism si se lanseaza cu picioarele pe geamul din fata. Cade pe spate, dar nu renunta. Reuseste sa se tina de marginea masinii, cand soferul demareaza. Indrazneala si hotararea lui l-au speriat pe hotul care a oprit masina si s-a facut nevazut. Incidentul ofera o lectie importanta: niciodata sa nu iti lasi cheile in contact atunci ca te duci sa platesti la benzinarie. Politistii au dat publicitatii aceste imagini in speranta ca cineva ii va ajuta sa il identifice pe suspect, informeaza Stirile ProTv.

I-a salvat viata si acum o ia de sotie! Un american si-a gasit sufletul-pereche in straina careia i-a donat o parte din ficat O fapta buna facuta de un fost soldat marin din Illinois, SUA, i-a schimbat acestuia intreaga viata. El a salvat de la moarte o tanara careia i-a donat o parte din ficatul sau, iar ea s-a dovedit a fi femeia vietii lui. Cei doi s-au logodit si se pregatesc de nunta. Povestea de dragoste dintre Chris Dempsey si asistenta medicala Heather Krueger bate scenariul oricarui film siropos de la Hollywood. "Daca eram in situatia ei, mi-as fi dorit sa fie cineva care sa-mi ajute familia. Asa ca am sunat- o si i-am spus ca suntem compatibili si sa facem transplantul", spune barbatul, scrie Libertatea.

A cumparat o punga de struguri si s-a speriat teribil! Ce era in ea O femeie din Australia a avut parte de un soc dupa ce a cumparat o punga cu struguri. Rachael Buckley a cumparat o punga cu struguri dintr-un supermarket din Melbourne, Australia. Insa, cand a ajuns acasa a facut o descoperire sinistra: in punga era "ascuns" un paianjen de proportii medii, care isi depusese ouale in punga, scrie Daily Mail. Specialistii spun ca este un loc neobisnuit pe care un paianjen sa il aleaga sa isi depuna ouale. Insa, femeia a tras o sperietura zdravana si a povestit pe Facebook ce s-a intamplat. "Am ajuns acasa cu gandul sa mananc strugurii, dar planul meu s-a schimbat cand am deschis punga. Nu doar ca in punga se afla un paianjen, dar era un sac cu oua depuse si aratau de parca se inmultesc. Cu siguranta, nu asta era ideea mea de mic-dejun" a scris Rachel in mesajul adresat lantului de supermaketuri, anunta Click.