In afara de sex, prezervativul mai are o multime de aplicatii. TOP 10 cele mai ingenioase utilizari ale prezervativului. Un prezervativ poate fi instrumentul cel mai versatil, cu utilizare in diverse situatii, pe langa sex. Unele dintre acestea sunt idei bune si inovatoare, altele teribile. Dar toate acestea sunt reale si testate. oldatii adora prezervativele pentru capacitatea lor izolatoare. Ei isi acopera tevile armelor cu prezervative pentru a le pastra curate si uscate, tehnica folosita si in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In timpul Razboiului din Golf, Ministerul Apararii britanic a expediat 500.000 de prezervative de camuflaj trupelor din Arabia Saudita, cu scopul de a proteja armele de umplerea cu nisip, informeaza Descopera.ro

faze tariFoto: Colaj foto

O tanara s-a sinucis de teama ca va fi parasita de iubitul ei. Ce mesaj i-a lasat cu cateva minute inainte sa isi ia viata. O tanara de 20 de ani, creatoare de moda, s-a sinucis dupa ce a crezut ca se iubitul ei va fi fortat sa accepte o casatorie aranjata si astfel, o va parasi. Completa ravasita, tanara a decis sa se arunce in fata unui camion, insa cu cateva minute inainte de a face acest gest i-a lasat iubitului ei un mesaj: "Te iubesc, fac asta pentru tine",potrivit Stirile Pro TV.

Tepuit de "sotia" pe care nu a intalnit-o niciodata. Poveste de dragoste "virtuala" finalizata cum nu se poate mai prost, in Prahova. Un barbat in varsta de 47 de ani, din Campina, a cazut victima propriei iubiri, asta dupa ce a fost pacalit de cea pe care a cerut-o de sotie. Telenovela incepe in luna iulie a anului trecut. Atunci, barbatul a cunoscut-o pe Facebook pe asa zisa Pia Avram, care i-a spus ca este din Rasnov. In realitate, fata era Monica Petcu, din Buzau. Cei doi au tot vorbit pe aceasta retea de socializare sau la telefon. In septembrie, barbatul a primit un telefon de la asa zisa iubita a sa, care i-a spus ca geanta i-a fost furata si nu poate pleca acasa, asa ca trebuie sa-i vireze in cont 60 de lei,scrie Click.ro

A cumparat branza dintr-un supermarket din Constanta, iar acasa a cantarit produsul! A avut un soc: "Cantarul arata...". Se pare ca in Romania nu mai este nimic corect! Un barbat sustine ca a fost inselat atunci cand a vrut sa cumpere de la un magazin o bucata de branza ambalata,relateaza Cancan.

Si-a fotografiat prietena in timp ce dormea si a postat imaginea pe internet. Detaliul pe care putina lume l-a observat. "Prietena mea, in varsta de 38 de ani, tocmai a inceput al doilea trimestru de facultate. A crescut doi copii, in varsta de 15 si 10, de una singura, a enervat toti parintii si a fost victima a doua cazuri de violenta domestica,mentioneaza Stirile Pro TV.