Barbatul care isi face vacantele in zone macinate de razboi. Motivul pentru care isi pune viata in pericol de fiecare data In timp ce milioane de refugiati isi parasesc casele si fug din Siria si Irak, englezul Andrew Drury merge in aceste tari in vacanta. Barbatul in varsta de 50 de ani planuieste sa faca un traseu de-a lungul teritoriile detinute de kurzi, aflate la granita cu Statul Islamic. Desi acasa are o sotie, copii si o firma de constructii de succes, barbatul sustine ca riscurile il ajuta sa cunoasca cu adevarat lumea in care traieste. "Exista un risc, dar si o recompensa. Recompensa este ca vezi mai multe si inveti mai multe. Nu suntem nascuti sa mergem la serviciu de la 9 la 5. Trebuie sa explorezi putin ca sa vezi cum e lumea in care traiesti." Aceasta mentalitate l-a dus in cele mai fierbinti zone ale lumii. Andrew si-a petrecut vacantele in Anfganistan, s-a infiltrat in Ku Klux Klan, a stat cu un trib de canibali in Myanmar si a reusit sa se fereasca de soldatii rusi in Cecenia, informeaza Stirile ProTv.

Un refugiat sirian a devenit milionar peste noapte Noroc chior pentru un refugiat sirian din Franţa. Acesta a devenit milionar peste noapte după ce a tras un loz câştigător, pe care a dat doar 10 euro. Bărbatul, un fost afacerist în vârstă de 30 de ani, a câştigat nu mai puţin de un milion de euro şi spune că acest câştig îi va schimba viaţa. Stabilit în Franţa din 2011, unde lucra ca un simplu muncitor, acesta şi-a cumpărat cu banii câştigaţi un apartament şi acum speră să reuşească să-şi aducă întreaga familie în Franţa, dar să pună şi bazele unei noi afaceri în Hexagon, visând să-şi deschidă un restaurant, scrie Libertatea.

OZN surprins pe cerul din Canberra Imagini desprinse parcă din filmele SF! Săptămâna trecută, principalul subiect de discuţie din Australia a fost fenomenul bizar petrecut deasupra oraşului Canberra. O minge imensă de lumină a sclipit preţ de câteva secunde deasupra metropolei, şocând întreaga suflare. Astronomul amator David Tefler a reuşit să imortalizeze fenomenul şi să îl posteze apoi pe Internet. „Mingea de lumină se lăţea progresiv dând de înţeles că vrea să înghită întreaga suflare”, a comentat Tefler. Deşi mulţi sunt de părere că a fost vorba de un fulger globular, australianul crede cu înverşunare că „Australia a primit o vizită din cosmos”, anunta Click.

Guvernul din Taiwan a construit o biserica enorma in forma de pantof. Explicatia bizara din spatele acestei alegeri Guvernul din Taiwan a construit o biserica din sticla inalta de 16 metri, in forma de pantof. Are si o explicatie pentru asta: vor sa atraga astfel cat mai multe femei in lacasul de cult. Biserica va fi deschisa publicului in data de 8 februarie, la timp pentru Noul An Chinezesc. Administratorul a marturisit pentru BBC ca isi doreste ca lacasul sa fie folosit in special pentru nunti. "Am vrut sa facem un loc romantic, magic. Fiecare fata isi imagineaza cum va arata in ziua in care va deveni mireasa." Constructorii au avut drept sursa de inspiratie... un magazin local de pantofi, informeaza Stirile ProTv.

Frigiderul ăsta îţi pregăteşte casa de petrecere La SCE (Salonul Consumatorilor de produse Electronice din Las Vegas, Nevada, SUA), inventatorii au depăşit orice imaginaţie. Pentru 3.799 de dolari scapi de grija petrecerilor. De ce? Pentru că Whirlpool French Door Bottom Mount Refrigerator face totul pentru tine. Prepară cocktailuri, îngheţată, răceşte băutura, dă comandă pe Internet la produsele pentru invitaţi, pregăteşte atmosfera în casă şi melodiile pentru petrecere. Cum? Simplu. Dai comandă de pe telefonul mobil inteligent folosind aplicaţia care te conectează la frigider şi îi spui câţi invitaţi aştepţi, de ce produse ai nevoie pentru petrecere şi ce muzică să îţi pregătească. Frigiderul inteligent se ocupă în absenţa ta, scrie Click.