Are 15 ani, dar arata ca strabunica. La fel ca alte adolescente, Magali Gonzales Sierra adora sa danseze, sa asculte muzica, ii place rozul si tot ce straluceste. Din pacate insa, columbianca de 15 ani sufera de o boala rara numita "progeria", care o tine captiva intr-un corp de batranica. Magali e una dintre putinele persoane din lume care sufera de "progeria" sau sindromul Hutchinson-Gilford, o boala genetica progresiva grava, caracterizata prin aparitia brusca a semnelor de imbatranire inca din copilarie. Fetita a fost diagnosticata la doi ani cu cumplita boala si desi medicii nu i-au dat mai mult de 13 ani de trait, adolescenta si-a serbat in weekend ziua de nastere. La 15 ani, Magali a vrut sa fie o printesa in toata regula, asa ca parintii n-au stat pe ganduri si i-au indeplinit dorinta. Boala nu afecteaza dezvoltarea intelectuala sau motorie, insa a transformat-o pe tanara din satul Valle del Cauca din vestul Columbiei intr-o batranica de 90 de ani. "Magali are 15 ani, iar oasele sale au aproximativ 90 de ani", a spus mama fetei, Neddy Sierra, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat din Statele Unite si-a umilit sotia, fortand-o sa mearga goala pe strazi. Un barbat din New York si-a umilit sotia, obligand-o sa mearga goala pe strada, relateaza Daily Mail. Incidentul revoltator a fost filmat, iar imaginile au fost publicate online. Sotul a vrut sa-i "dea o lectie" sotiei dupa ce a prins-o ca aceasta trimitea poze cu ea goala altor barbati. In imagini femeia apare tremurand pe strazi, la inceput acoperita doar de un prosop, dupa care complet goala. Sotul este auzit in timp ce o jigneste si o forteaza sa mearga fara prosop. La un momend dat rusiana se acopera cu prelata de protectie a unei motociclete, relateaza sursa citata, anuntaStirileProtv.ro.

O pustoaica de sapte ani nu simte nici un pic de durere si nu oboseste niciodata. Olivia Farnsworth, o fetita de sapte ani din Marea Britanie, i-a uluit pe medici, care spun ca nu au mai vazut un caz ca al ei, aparent unic in lume. Micuta nu oboseste niciodata, nu simte durerea si rezista zile intregi fara mancare, din cauza unei boli rare. Fetita arata ca un copil normal, plin de energie, insa putini stiu ca aceasta sufera de o boala extrem de rara, care o transforma intr-o "fetita de fier", asa cum au poreclit- o marile ziare din intreaga lume. Olivia sufera de o tulburare a cromozomilor nemaiintalnita vreodata, fapt pentru care nu simte pic de durere, nu oboseste si poate sa stea fara sa manance si fara sa doarma zile intregi la rand. Medicii sunt uimiti de rezistenta de otel a acesteia si cred ca ea este singura persoana din lume care are toate aceste "abilitati" simultan. Mama ei, Niki Trepak (32 de ani), a povestit ca este extrem de ingrijorata pentru ca fiica ei nu are nici un pic de frica si nici simtul pericolului, informeazaLibertatea.

80% din populatia acestui oras traieste in subteran. Daca intr-unele din marile capitale ale lumii oamenii traiesc in subteran din cauza saraciei, intr-un oras din Australia, 80% din populatie locuieste sub pamant din proprie initiativa. Oamenii si-au dezvoltat acolo un fel de al doilea oras. Este vorba despre Coober Pedy, un nume inspirat dupa termenul local "kupa-piti", care inseamna "gaura sapata de omul alb". Orasul mai este supranumit si "Capitala Mondiala a Opalului", datorita zacamintelor de opal, fiind principalul furnizor de astfel de pietre semipretioase, potrivit impoedia.ro. In subteran se afla peste 1.500 de locuinte, conectate printr-o retea de tuneluri. Localnicii au "construit" chiar si magazine, baruri, biserici si chiar hoteluri, care reprezinta, acum, atractii turistice. Oamenii spun ca amplasarea le ofera caldura pe timp de iarna, dar si racoare in timpul verii, scrieClick.

O educatoare din Rusia, filmata in timp ce primea bani pentru o noapte de amor. Tanara risca acum sa-si piarda slujba. O tanara educatoare din Rusia este in centrul unui scandal sexual, dupa ce a fost filmata in timp ce primea bani pentru a intretine relatii sexuale cu un barbat, scrie Daily Mirror. Clipul, care ar fi fost filmat in Kaliningrad, Rusia, a starnit reactii aprinse pe internet. Imaginile filmate cu camera ascunsa o infatiseaza pe Katya Gorlova, o tanara de 22 de ani, in timp ce accepta bani de la un barbat necunoscut pentru o partida de sex. In timpul conversatiei cu acesta, tanara mentioneaza ca lucreaza ca educatoare. Ea este anchetata acum pentru prostitutie, dupa ce a primit 3.000 de ruble, echivalentul a 30 de dolari, pentru a intretine relatii sexuale cu un barbat, anuntaStirileProtv.ro.