"Bruce Willis nu ar fi reusit asta". Cum si-a recuperat un norvegian masina pe care tocmai i-o furase un hot Un norvegian a dat dovada de un curaj nebun dupa ce a mers 5 kilometri pe acoperisul masinii sale, la temperaturi de inghet, in timp ce un hot incerca sa-i fure autoturismul din fata casei. Barbatul de 25 de ani a fost trezit de sunetul motorului in fata casei sale, din orasul norvegian Randesund, si a sarit din pat pentru a-l impiedica pe hot sa-i fure masina, relateaza Daily Mail. Dupa ce a mers pe acoperisul masinii, la o viteza de peste 70 de km/h, la o temperatura de -17 grade, barbatul a reusit sa sparga un geam din spatele masinii si l-a fortat pe hot sa opreasca masina, intrand intr-o parapet. "Bruce Willis nu ar fi reusit asta", a comentat Jan Nesland, seful politiei locale. "Daca poti sa spargi geamul unei masini imbracat este o realizare. Dar sa faci asta in timp ce atarni pe acoperisul masinii doar in lenjerie, la -17 grade, la o asemenea viteza, este incredibil", a continuat politistul, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

A sunat pompierii sa o scape de centura de castitate: cum a ajuns blocata in "capcana" O femeie din oraselul italian Padua a chemat disperata pompierii pentru o problema cel putin hilara: nu putea sa scape de centura sa de castitate. Italianca de varsta mijlocie i-a socat si pe oficiali, acestia crezand initial ca femeia a ramas blocata in casa. Pompierii au inteles care este problema femeii, a carei identitate a ramas anonima, abia dupa ce aceasta si-a ridicat bluza si le-a aratat centura buclucasa. La inceput, "ajutoarele" au crezut ca italianca a fost fortata de altcineva sa poarte cureaua sau ca este o victima a violentei domestice, insa "victima" le-a marturisit ca, de fapt, si-a pus-o singura pentru a nu mai fi tentata sa faca sex de la prima intalnire, scrie Adevarul.

Cu adevarat minune! Apa sfintita curge direct de la robinet Suparare mare, ieri, la o biserica din Chisinau, unde credinciosii s-au adunat cu ocazia sarbatorii Bobotezei pe rit vechi. Crestinii de rit vechi au au sarbatorit ieri Boboteaza, asa ca la bisericile din Chisinau, Republica Moldova, oamenii s-au asezat la cozi pentru a luat apa tocmai sfintita de preoti. Un jurnalist de la Curaj Tv a descoperit insa ca la unul dintre lacasurile de cult, recipientul de agheazma era conectat direct la un furtun, pentru ca apa sa nu se termine inainte ca toata lumea sa isi umple sticlele. Jurnalistul Oleg Brega a filmat randul imens din fata unui rezervor in care ar fi agheasma, care era alimentat de la un simplu robinet printr-un furtun, pentru ca enoriasii sa nu observe, anunta Libertatea.

Freza asta te face veioza Fetelor, vreti sa straluciti in intuneric in culorile curcubeului? Acum se poate. Parul fosforescent este in mare voga, moda fiind lansata recent in Marea Britanie. Fetele care vor sa le straluceasca pletele in culori de roz, portocaliu sau verde isi pot cumpara vopsele speciale, care costa numai 7,2 lire sterline (circa 43 de lei). Saloanele britanice ofera deja doritoarelor posibilitatea de a comanda coafuri sofisticate cu vopselele luminiscente. Ele trebuie sa plateasca intre 56 si 106 lire sterline (de la circa 330 de lei pana la aproximativ 625 de lei). Vopselele fosforescente pentru par au fost inventate in SUA, insa Marea Britanie a lansat moda lor, scrie Click.

De 16 ani, acest barbat se lasa muscat de cei mai veninosi serpi din lume. Motivul emotionant pentru care face asta Tim Friede, in varsta de 37 de ani, a avut curajul nebun sa se lase muscat de cel mai veninos sarpe din lume. Insa, scopul sau este unul nobil si emotionant. Pasionat de stiinta, Tim Friede, s-a lasat muscat de cei mai veninosi serpi din lume, pentru a gasi un leac la venin. Barbatul s-a ales cu 160 de muscaturi in peste 16 ani de cand face cercetarea. Barbatul sustine ca incearca sa arate, prin acest experiment, ca devina imun la veninul sarpelui lasandu-se muscat de cele mai periculoase specii: sarpele taipan si un sarpe mamba negru. Astfel, barbatul spera ca experimentul lui sa duca la gasirea unui vaccin pentru muscaturile de sarpe. "Probabil ca sunt singurul care este capabil sa faca asa ceva, sa fie muscat de mai multe ori de acesti serpi veninosi si sa traiasca. Nu ma voi opri pana cand nu se va gasi un vaccin sau pana cand mor" a povestit acesta pentru Mirror, conform Stirilor ProTv.