Secretul unei nepaleze de 112 ani: 30 de tigari pe zi. Batuli Lamichhane, o batrana de 112 ani, are un obicei mai putin ortodox: fumeaza 30 de tigari pe zi. Femeia e convinsa ca varsta pe care o are se datoreaza acestui obicei. Batuli Lamichhane, o batrana in varsta de 112 ani din Nepal, a explicat ca fumeaza de 95 de ani. Nascuta in 1903, femeia se simte foarte bine la cei 112 ani ai sai si este lucida. "Fumez de peste 95 de ani. Nu cred ca este ceva neregula cu fumatul", a recunoscut batrana. Aceasta a adaugat: "Nu-mi pasa cati ani am. Dar, cu siguranta, sunt batrana. Am vazut o multime de lucruri care s-au schimbat in timpul vietii mele". Cat despre tinerii zilelor noastre, batrana afirma ca acestia muncesc prea mult si se streseaza la fel de mult, lucru care le-ar putea dauna, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Locurile secrete sterse de Google Earth de pe harta. Lista include o rafinarie din Ungaria si un oras misterios din Rusia. Google Earth permite oricui sa survoleze virtual orice loc de pe planeta, insa lucrurile stau diferit in cazul unor zone controversate, a caror vizualizare este limitata de sateliti. Jurnalistii de la news.com.au au intocmit o lista a locurilor misterioase a caror securitate este restrictionata de Google Earth. In majoritatea cazurilor, acestea apar pixelate sau pur si simplu sunt sterse de pe harta. Situl Haarp, localizat la granita dintre statele americane Washington si Oregon a fost inchis in 2014 de US Air Force. Versiunea oficiala este ca aici exista un centru unde oamenii de stiinta studiaza ionosfera, insa fanii teoriilor conspiratiei au venit cu versiuni mult mai complexe, de la existenta unui sit care analizeaza obiecte zburatoare neidentificate, pana la un centru de control meteorologic, anuntaStirileProtv.ro.

Harta celui de-al Treilea Razboi Mondial, care ar fi anihilat omenirea. O harta sovietica din timpul Razboiului Rece, facuta publica recent, arata fronturile de lupta din timpul unui eventual al Treilea Razboi Mondial. Care fi fost de fapt unul de anihilare nucleara. Harta releva de fapt ca razboiul era conceput sa inceapa tot pe continentul european. Marcajele rosii reprezinta punctele care ar fi trebuit sa fie lovite cu rachete nucleare. Cea mai mare concentrare a acestor tinte se afla in special in spatiile francez, german si Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), dar eventuale puncte strategice sunt raspandite pe cea mai mare parte a Europei. Marcajele albastre reprezinta atacurile probabile ale NATO, informeazaClick.

Furt inedit in Philadelphia: branza in valoare de 70.000 de dolari. Autoritatile din Germantown au anuntat ca au recuperat un camion in care se afla branza in valoare de 70.000 de dolari. Furtul a avut loc vineri dimineata, insa autovehiculul gol a fost identificat de un utilizator Facebook in apropiere de Milwaukee. Politia a declarat ca nimeni nu a fost arestat, ancheta fiind in plina desfasurare. Este al doilea jaf major de acest fel din ultimele zile, saptamana trecuta, in Wisconsin, o incarcatura de parmezan in valoare de 90.000 de dolari disparand din Marshfield, scrieLibertatea.

Trebuie sa anunte la politie cu 24 de ore inainte de a face sex. Decizia a fost luata de un tribunal britanic. Magistratii de la tribunalul din York i-au impus o masura preventiva cel putin bizara unui suspect. Barbatul, in vartsa de 40 de ani, trebuie sa notifice politia de fiecare data cand are in plan o activitate cu caracter sexual, altminteri riscand pana la 5 ani de inchisoare, potrivit BBC. Mai mult, el trebuie sa le furnizeze politistilor datele femeii - nume, adresa, data nasterii - cu 24 de ore inainte de actul sexual. Masura preventiva a fost instituita de magistratii din York dupa ce omul a fost acuzat de viol. In 2015, el facut recurs si a fost achitat, dupa ce a sustinut ca presupusa victima si-a dat consimtamantul. Magistratii sustin insa ca el prezinta un risc de agresiune sexuala, chiar daca nu a fost condamnat, anuntaStirileProtv.ro.