Filmau o furtuna in port cand au tras o spaima ingrozitoare. Momentul in care fulgerul loveste la cativa metri de cei doi. Doi barbati care filmau o furtuna intr-un port au fost la un pas sa fie loviti de fulger, iar camera lor a captat momentul inspaimantator. Cei doi filmau norii negri ce se adunau deasupra portului cand un fulger a lovit la doar cativa metri de locul in care se aflau, scrie Daily Mirror. Filmarea surprinse si sunetul asurzitor si spaima celor doi, care se retrag la loc sigur, pe barca in care se aflau, potrivit stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

A gasit un ou ciudat in gradina. Cand a vazut ce iese din el, a inlemnit! Desi pare a fi de pasare, ceea ce vei vedea in continuare are sanse mari sa fie unul dintre cele mai ciudate oua pe care le-ai vazut. Intalnit in Australia si Noua Zeelanda, acest ou este, de fapt, o ciuperca ce este cunoscuta sub denumirea populara de "Degetele dracului". Altii o numesc pur si simplu "Caracatita". Cand incepe sa se dezvolte, ciuperca pare a fi de pe alta planeta. Cele mai multe ciuperci cresc pe pamant sau pe copaci, dar aceasta, clathrus archeri, creste intr-un sac gelatinos in forma de ou pana cand este gata sa se deschida, scrie realitatea.net.

Bucurestenii s-au frecat la ochi cand l-au vazut! Un faimos milionar de la noi, fotografiat in... Metrou! Suntem obisnuiti ca posesorii unor averi substantiale sa epateze prin lux, sa mearga cu masini cu multi cai putere..cel putin in Romania, pentru ca afara, multi obisnuiesc sa mearga cu transportul in comun. Ei bine, uite ca moda...modestiei a inceput sa prinda si in tara noastra, pentru ca deja avem o prima persoana cu multe zerouri dupa sumele in euro din conturi care alege sa mearga cu metroul. Nimeni altul decat Alin Cocos, fostul "fiu vitreg" al Elenei Udrea, a ales luni sa marga cu metroul, si nu oricum ci in timpul "orei de varf", potrivit Cancan.ro.

Autoritatile germane vor sa educe migrantii infierbantati cu cartonase colorate. Autoritatile germane au inceput sa expuna seturi de cartonase care sa explice prin desene sugestive - mai ales persoanelor migrante, nevorbitoare de germana - regulile de conduita in spatiul public. Desenele, insotite de explicatii in araba si engleza, au fost pana acum montate in mai multe bazine publice din Bavaria, sud-estul Germaniei. Migrantii sunt astfel instruiti sa respectele normele de decenta impuse de spatiul public: sa nu atinga si sa nu hartuiasca doamnelor, sa poarte costume de baie, si nu lenjerie intima, sa nu arunce in apa sau sa traga la fund alte persoane, scrie EVZ.ro.

Capsulele cu canabis, tratamentul controversat la care apeleaza femeile ca sa scape de durerile menstruale. Ce efecte au. Un tratament pe baza de canabis comercializat in Statele Unite devine din ce in ce mai popular printre femei.Capsula, facuta din floarea plantei de marijuana, se introduce in vagin si, potrivit producatorilor, are efecte calmante asupra durerilor menstruale. Pastilele se comercializeaza in 23 de state din SUA, unde marijuana poate fi folosita in scop medical si se achizitioneaza pe baza cardului medical, potrivit stirileprotv.ro