Omul cu 28 de degete: "Degetele mele imi poarta noroc, m-au facut faimos" Un indian in varsta de 43 de ani, Devendra Suthar, a intrat in Cartea Recordurilor anul trecut drept "barbatul cu cele mai multe degete". Devendra Suthar, un indian in varsta de 43 de ani, este detine titlul "Barbatul cu cele mai multe degete", din Cartea Recordurilor. Din cauza sindromului numit polidactilism, indianul s-a nascut cu 28 de degete la maini si la picioare. Barbatul are, astfel, sapte degete la fiecare mana si sapte degete la fiecare picior. De profesie dulgher, Suthar se teme sa nu isi taie accidental vreunul din degete, considerandu-si malformatia congenitala un adevarat "dar de la Dumnezeu", scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Anuntul inedit postat de un bucurestean pe internet. Cu ce da la schimb sute de prezervative "noi si originale" Un bucurestean are sute de prezervative de vanzare, asa ca a adaugat un anunt inedit pe internet. "Prezervativele sunt noi si originale", incepe anuntul postat miercuri, la ora 14:00, de un bucurestean din sectorul 6, care spune ca vinde sute de prezervative Durex la preturi incepand cu 1 leu bucata, in functie de cate doreste cumparatorul. "Prezervativele sunt noi, sunt cele din poze, provin de la un angajat ce primeste gratuit 20 bucati pe saptamana. Produsele sunt originale! Pretul de 1 leu este pentru peste 400 de bucati, 1.25lei intre 200 si 400, si 1.5 lei intre 20 si 200. Se pot cumpara si cate 5 bucati la pretul de 2 lei pe bucata. Predare personala in Bucuresti. Pentru un numar mai mare de 600 de buc pretul este negociabil", se precizeaza in anuntul vizualizat in 2 ore de peste 2.200 de ori, informeaza Stirile ProTv.

Papusa Barbie s-a-ngrasat, iubitul Ken s-a colorat Celebra papusa Barbie nu mai e o blonda silfida, iar iubitul ei, Ken, nu mai are muschi si patratele pe abdomen. Creatorii celebrelor jucarii s-au gandit sa "diversifice" oferta si, astfel, au scos pe piata papusa cu solduri late sau papusa scunda, iar prietenul ei are burta sau e chelios! Dupa ce ani la randul, mii de tinere s-au infometat sau si-au facut operatii ca sa semene cu celebrele papusi Barbie, care erau, pana mai ieri, intruchiparea perfectiunii, Mattel, compania care le creeaza, vine cu schimbari majore. Mai exact, Barbie va fi "normala". Nu va mai avea dimensiuni de manechin, picioare interminabile, talie de viespe si par de reclama. Papusile Barbie vor fi fabricate in trei noi marimi, cu forme voluptuoase, inalte si minione. Mai mult, compania a precizat ca acestora li se vor adauga si nuante noi pentru ten, par si ochi, dar si coafuri diferite, scrie Click.

Un actor din Italia s-a spanzurat pe scena, in fata a zeci de spectatori Un actor din Italia s-a spanzurat pe scena, in timp ce interpreta rolul unui barbat care incearca sa se sinucida. Nimeni nu stie daca barbatul si-a dorit in realitate sa moara sau daca totul a fost doar un accident. Raphael Schumacher (27 de ani), actor al Teatrului de Lux din Pisa, s-a spanzurat in timpul unei piese de teatru, in fata a zeci de spectatori. Pentru ca interpreta un personaj care incearca sa-si curme viata, nimeni nu si-a dat seama, la inceput, ca totul se petrece in realitate. La un moment dat, unul dintre cei din public i-a sarit tanarului in ajutor si i-a taiat franghia, salvandu-i astfel viata. Actorul a fost transportat in coma la spital, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire, anunta Libertatea.

A aflat de pe Facebook ca sotul ei se casatoreste cu o alta femeie. Sotia a luat imediat atitudine O femeie a descoperit pe Facebook ca barbatul cu care inca era casatorita se insoara cu o alta doamna. Susan, prima sotie, a anuntat imediat politia. Andrew McLeod-Baikie pusese pe Facebook mai multe poze de la nunta sa cu Helen. Din pacate pentru el, Susan, prima partenera, le-a vazut si a denuntat bigamia. Barbatul a explicat judecatorului ca este separat de Susan si ca a anulat casatoria prin intermediul unui site. Instanta a decis ca divorul nu este legal. Acum, Andrew are de platit o amenda de 800 de lire sterline, iar noua lui casnicie a fost declarata nelegitima. Abia dupa ce se va pronunta divortul de prima sotie, el va putea sa se casatoreasca pentru a doua oara, informeaza Stirile ProTv.