Un milionar britanic a cunoscut o frumoasa menajera lituaniana si s-a indragostit iremediabil. Ce s-a intamplat dupa 10 ani Un milionar britanic trebuie sa renunte la casa in valoare de 650.000 de lire sterline in favoare fostei sale iubite, dupa ce a pierdut procesul intentat de aceasta. La 62 de ani, John Hoggins a castigat milioane de lire din afacerea sa cu instalatii. In urma cu 10 ani, britanicul a cunoscut-o pe Greta Cerniauskaite, o frumoasa menajera de origine lituaniana, si s-a indragostit pe loc de ea, scrie Daily Mirror. A cucerit-o cu cadouri scumpe, printre care un Bentley de 160.000 de lire, bijuterii si haine de 100.000 de lire, precum si seturi de lenjerie inscriptionate cu monogramele lor. Relatia lor a durat noua ani, timp in care Greta a primit anual un "salariu" de 93.000 de lire, fara sa aiba o slujba, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbatii o platesc ca sa ii umileasca! Castiga si 10.000 de lire sterline pe luna Cum arata tanara Paige Baron, o britanica de 21 de ani, a devenit o adevarata vedeta pe internet datorita faptului ca se filmeaza, in timp ce plimba barbatii in lesa. Culmea, aceasta e chiar platita sa faca asa ceva cu 1.000 de lire sterline. Tanara, de meserie dominatoare, spune ca barbatii o platesc si ii fac cadouri valoroase ca sa-i umileasca. Astfel, ea le sparge oua in cap, ii tunde sau ii strange de gat, castigand bani frumosi din asta. Paige se lauda ca face si 20.000 de lire sterline in doar doua luni. Aceasta a povestit ca un barbat a contactat-o pe reteaua de socializare Twitter pentru ca avea un fetis cu caini si era disperat ca cineva sa il trateze ca pe un patruped. Astfel, aceasta a acceptat provocarea si a iesit pe strada, tinandu-l pe barbat in lesa, in timp ce acesta merge in patru labe, purtand manusi si o cagula, scrie Libertatea.

A protestat gol, pe closet, impotriva coruptiei din Moldova Un protest curajos, dar neobisnuit, a avut loc in fata Centrului Anticoruptie din Republica Moldova. Este vorba despre activistul Anatol Matasaru, care a "poposit" in fata institutiei, s-a dezbracat si s-a asezat pe WC, spre stupoarea paznicilor. Insa, in spatele acestui gest se ascunde un alt mesaj, profund intiparit in societatea moldoveana. Anatol Matasaru este un activist pentru drepturile omului, cunoscut mai ales pentru stilul neconventional de a protesta. Recent, barbatul a protestat in fata Centrului Anticoruptie din Republica Moldova. Acesta a adus un WC si fecale, pe care le-a amplasat chiar in fata cladirii. Intreg momentul a fost filmat. Barbatul a protestat impotriva unei coruptiei din Moldova si a eforturilor sarace din partea autoritatilor si a Centrului Anticoruptie de o stopa, anunta Click.

Un jucator de FIFA este acum platit de o echipa profesionista de fotbal Si nu este vorba despre orice echipa, ci despre una dintre cele mai importante din Germania. Jocurile video devin din ce in ce mai profitabile pentru cei mai talentati oameni. O noua dovada a acestui lucru este chiar ceea ce i s-a intamplat unui tanar din Wolverhampton. David Bytheway nu a jucat fotbal profesionist in viata lui, insa acum este in mod oficial angajat al unuia dintre cele mai bune cluburi de fotbal din Germania si din fotbalul european. Vfl Wolfsburg il va plati pe englez de acum incolo pentru a purta tricoul echipei in cadrul tuturor turneelor la care va participa, scrie Playtech.

Un batran a murit in timp ce facea sex cu o prostituata! A fost dus la spital cu femeia "atasata" de el Un batran din China a decedat in timp ce facea sex cu o prostituata, medicii reusind sa elibereze femeia din inclestare abia la spital. Incidentul a avut loc in China, pensionarul decedand cand era in culmea fericirii, chiar in timpul actului sexual. Prostituata care ii era partenera a ramas atasata astfel de barbat, penisul acestuia ramanand blocat in ea. Chemati imediat, medicii au fost nevoiti sa ii transporte pe cei imedia tla spital, femeia fiind ascunsa sub o patura, dar stand deasupra cadavrului pensionarului, scrie Libertatea.