1. Oana Zavaroanu s-a impacat cu mama ei. Potrivit declaratiilor divei, acest gest epocal a fost realizat la sfaturile lui Pepe, scrie Atac.

2. Pepe nu a avut increde de la inceput in Oana Zavoranu, asa ca a angajat catva detectivi particulari s-o fileze, scrie Click.

3. Anna Lesko va castiga in noaptea de revelion, din 11 concerte, aprope 40 de mii de euro. Interpreta de muzica usoara le devanseaza de departe pe rivalele Andreea Banica si loredana, informeaza Atac.

4. Elena Basescu, vrea sa renunte definitiv la podium si sa se concentreze exclusiv asupra carierei politice. Si pentru ca podiumul sa nu ramana singur si-a gasit o sosie, afirma 7Plus.

5. Jack Nicholson a precizat că, în mod oficial, are patru copii cu trei femei, dar că e foarte posibil ca numărul acestora să fie mult mai mare.“Din câte ştiu eu, ar putea fi vreo 9.000. Am dus o viaţă liberă”, a declarat actorul, citat de Click .

6. Deputatul Nati Meir, care pretinde ca este miliardar, sustine ca pregateste o oferta de 100 de milioane de euro pentru a prelua clubul Steaua, sustine Cancan.

7. In ultimii ani, in Marea Neagra si-au facut aparitia mai multe specii exotice de animale provenite din fauna marina a Orientului Indepartat sau Oceanului Atlantic, scrie Cancan.

8. Instanta a decis ca Tudor Chirila nu mai are dreptul sa cante piesele formatiei Vama Veche, scrie Libertatea.

9. Carmen Electra a semnat un contract cu una dintre cele mai mari companii producatoare de dulciuri din Statele Unite si va incasa fabuloasa suma de 400.000 de dolari pentru o reclama de 30 de secunde, noteaza Libertatea.

Reprezentanta Romaniei, trupa 4 Kids, s-a clasat, cu melodia “Sha la la”, pe locul zece in finala concursului Eurovision Junior 2007, scrie Ziarul.