Cele mai bizare povesti cu OZN-uri facute publice de CIA. Agentia americana CIA a dat publicitatii mai multe dosare secrete din anii 1950, legate de farfurii zburatoare si presupuse intalniri cu extraterestri. Chiar daca majoritatea s-au dovedit a fi intamplari explicabile prin fenomene obisnuite, exista cateva descrise in paginile dosarelor declasificate de autoritatile americane care sunt cat se poate de interesante, publicate de LiveScience. De asemenea, toate celelalte documente pot fi gasite aici. Farfuria zburatoare din Germania de Nord In 1952, in Germania, Oskar Linke si fiica sa Gabriella se indreptau spre casa, cand una dintre anvelopele masinii in care se aflau a explodat, in apropierea orasului german Hasselbach. La scurt timp dupa accident, Gabriella a observat de la distanta ceea ce parea initial a fi un cerb, potrivit Playtech.

PanoramaFoto: Colaj foto

Momentul emotionant in care un raton incearca sa-si trezeasca "amicul" lovit de masina. Scenele i-au induiosat pe trecatori. Un incident induiosator, filmat pe o strada din Toronto si care care ii are ca protagonisti pe doi ratoni, face inconjurul internetului. Dupa ce unul dintre animale a fost lovit mortal de o masina, tovarasul sau indurerat incearca disperat sa il trezeasca. Imaginile extrem de emotionante, il infatiseaza pe ratonul care incearca minute bune sa il readuca la viata pe animalul mort. Spera sa il trezeasca, intorcandu-l de pe o parte pe alta, scrie stirileprotv.ro.

Umbla dezbracati, iar vietile lor depind numai de resursele naturale! Imagini incredibile cu tribul care nu a fost atins de lumea moderna. Fotografiile spectaculoase surprind viata de zi cu zi a oamenilor din tribul Mentawai si se gaseste pe insula Sumatra de Vest din Indonezia. Aici oamenii umbla aproape dezbracati, iar vietile lor depind numai de resursele naturale. Liderii tribului sunt atotputernici, iar orice problema poate fi rezolvata de catre un vraci. Casele celor 64.000 de persoane ce fac parte din tribul Mentawai se numesc "Umas" si sunt construite din bambus, lemn si frunze si sunt decorate cu cranii de animale pe care le-au vanat, scrie Libertatea.ro.

Care specii vor mosteni Pamantul dupa DISPARITIA oamenilor? Expertii dezvaluie concurentii posibili ai omenirii. Aceasta intrebare a inspirat o multime de speculatii, iar cercetatorii au oferit liste cu specii candidate. Dintotdeauna a fost cunoscut faptul ca bacteriile au o "varsta de rezistenta" de aproximativ 1,2 miliarde de ani. Societatile de primate non-umane sunt putin probabil sa mosteneasca dominatia noastra de pe Pamant, pentru ca maimutele sunt susceptibile de a ne preceada la disparitie. Evolutia nu favorizeaza inteligenta, doar in cazul in care aceasta conduce spre o supravietuire mai mare si la un succes de reproducere considerabil. In consecinta, este o greseala profunda sa ne imaginam ca urmasii nostri sunt susceptibili de a fi creaturi deosebit de inteligente sau sociale, scrie descopera.ro.

Superputeri sau stiinta: de ce a inceput sa iasa curent din degetele unui barbat. Rudy Moore a publicat acest video filmat de el pe YouTube, si nu stim exact cu ce se ocupa, dar reactia lui e sigur a unui om de stiinta. In momentul in care mainile sale incep sa emita curent electric, el se intreaba daca e masurabil, in timp ce orice alt om rational s-ar speria de moarte. Protagonistul se afla pe malul lacului Monona din Wisconsin, SUA, iar fenomenul la care asista se numeste "Focul Sfantului Elmo". Conform specialistilor, aceasta descarcare apare in momentul in care campul electric al atmosferei este foarte incarcat, cel mai adesea ca urmare a producerii unei furtuni intr-o zona apropiata. In unele cazuri, atomii din aer pot fi ionizati atat de mult, incat se produce un flux foarte puternic de electroni, potrivit Science Alert, scrie Playtech.