Un caine este un adevarat Picasso. Isi picteaza singur numele. Il cheama Jumpy si nu face ce fac alti caini cu labuta. In loc sa ingroape oasele in pamant, acest patruped are mana pentru pictura. Pe deasupra, operele sale valoreaza sute de dolari. Toate veniturile realizate din vanzarea tablourilor sunt donate unei fundatii de caritate pentru animale din Carolina de Nord. Cele mai multe tablouri se vand pe eBAY, sub forma de licitatie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Baietelul s-a intors din vacanta fetita. Reactia scolii. Un copil de cinci ani a revenit la scoala dupa ce a fost diagnosticat cu dereglare a identitatii sexuale, unul dintre cei mai tineri pacienti cu aceasta boala din Marea Britanie. Nascuta baiat, micuta de cinci ani este inca in faza de inceput a tranzitiei, iar parintii au spus ca il sustin in totalitate. Parintii, profesorii si elevii au primit scrisori din partea conducerii scolii in care erau anuntati ca baiatul sufera de aceasta boala si ca de acum va incepe tranzitia pentru a deveni fata. Totul s-a intamplat pe perioada vacantei de iarna, iar parintii au declarat ca isi sprijina in totalitate copilul, conform mirror.co.uk. Autoritatile fac tot posibilul pentru a ajuta familia, mai ales ca pot aparea tot felul de probleme, anuntaClick.

Au aparut dronele care iti acopera nuditatea. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, dar unele scene nu sunt recomandate pentru privirea minorilor. Iata ca a aparut drona care cenzureaza partile rusinoase ale corpului, acoperindu-le in fata camerei de filmat. Doi tineri dansatori care presteaza un numar de dans contemporan se pot misca in voie, in orice directie, fara ca partile intime sa iasa la vedere. Asa drone pudibonde n-am vazut in viata mea, informeazaLibertatea.

Cele mai ciudate fotografii din toate timpurile. Fotografiile ne arata cel mai bune cat de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului. Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci cand incercam sa ne analizam trecutul. Unele momente sunt atat de dificil de explicat si, totusi, atat de importante, incat probabil ar fi fost pierdute pentru totdeauna daca nu am fi avut ocazia de a la imortaliza cu ajutorul fotografiilor. Cateva dintre acestea pot fi gasite intr-o lista a celor mai ciudate imagini realizate vreodata. Printre personalitatile care apar in aceste poze se numara si Nikola Tesla, unul dintre cei mai mari oameni de stiinta din istoria omenirii. Printre altele, activitate sa profesionala a pus bazele cunostintelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrica si sistemele de curent alternativ, scrieClick.

Cum reactioneaza bebelusii la prima intalnire cu lamaia. Cand viata iti da lamai, fa-ti o limonada. Se pare ca acesti copii se confrunta pentru prima oara cu gustul acru al citricei galbene si au parte de prima lor deceptie. Cel putin, asta se citeste pe fata lor. Sa speram ca nu vor ramane traumatizati pana la maturitate, anuntaLibertatea.