S-a maritat cu ea insasi. Motivul emotionant Natalie Adams (36 de ani) s-a casatorit cu ea insasi. Suna ciudat, insa motivele femeii sunt intemeiate. In luna noiembrie 2014, a fost diagnosticata cu cancer la esofag, in faza terminala. Sedintele de chimioterapie i-au prelungit viata, iar in acest timp care i-a ramas si-a facut o lista cu lucruri de facut inainte sa moara. Natalie Adams si-a dorit nespus de mult sa fie mireasa. Drept urmare, dupa ce a aflat ca mai are putin de trait, femeia a vrut sa isi indeplineasca si aceasta dorinta. Pentru ca este o mama care isi creste copilul singura, Natalie nu a asteptat sa isi gaseasca pe cineva, avand in vedere circumstantele care i-au schimbat viata, asa ca s-a hotarat sa mearga la altar fara un mire. A avut parte de o ceremonie ca in povesti, alaturi de fiul sau, Riley, si apropiatii ei, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un elefant salbatic a provocat pagube masive intr-un orasel din India. Peste 100 de cladiri au fost distruse Un elefant salbatic a provocat groaza si distrugeri masive intr-un orasel din India, peste 100 de locuinte fiind doborate de animalul gigant. Aproximativ 100 de case au fost afectate de elefantul violent, alaturi de un numar mare de masini si motociclete, in timp ce oamenii fugeau cu groaza din calea sa. Autoritatile din micul oras din Bengalul de Vest nu au terminat de evaluat pagubele, dar spun ca nu au fost inregistrate victime umane. Oamenii au aruncat cu pietre in animal, insa a fost nevoie de patru sageti cu tranchilizant pentru a pune la pamant furiosul patruped. Ulterior, acesta a fost transportat inapoi in padure cu ajutorul unei macarale, anunta Adevarul.

Nemultumita de cum fusese tunsa, o femeie a tras trei gloante in hairstylist. Deznodamantul incidentului socant O clienta nemultumita a unui salon de coafura din San Diego (California) a incercat miercuri sa il ucida pe autorul tunsorii considerate de ea dezastruoasa, tragand in el cu un pistol incarcat cu mai multe gloante. Insa pistolul nu a functionat cum trebuie, a anuntat politia californiana, citata de AFP. Adrian Blanche Swain (29 de ani) s-a tuns la salonul "619 Barber Shop" din San Diego, dandu-si seama ulterior ca nu ii place tunsoarea. Femeia s-a intors furioasa la salon si a apasat de trei ori pe tragaci, informeaza Stirile ProTv.

Bruce Lee de Romania. Boschetarul care-l imita perfect pe eroul artelor martiale Acesta este Bruce Lee in variana autohtona. Un om fara adapost ne demonstreaza ca a vazut multe filme la viata lui si ca "Bruce Lee il bate pe Van Damme". Acesta reuseste sa interpreteze cu fideliyaye mai multe miscari de lupta ale lui Lee in "intrarea Dragonului" si apoi miscari ale rivalului sau, Van-Damme in "Kickboxer". Spontan si energic, barbatul se avanta in lupta de unul singur, in plina strada, spre amuzamentul celor care il filmeaza. Nu e prima oara cand cucereste internetul. Boschetarul karatist a mai participat in trecut si la preselectiile Romanii au talent, scrie Libertatea.

Nu stie sa mearga, dar a facut 52.796 km Azi, micuta Esme are 1 an si 2 saptamani si a vizitat deja multe tari. Timp de zece luni, a fost plimbata prin Europa, Asia si Australia. Unii parinti nici nu se gandesc sa iasa din casa, o perioada, cu bebelusul, daramite sa plece in vacanta pe glob. Karen si Shaun Bayes din Londra nu au avut insa nici un stres sa plece in jurul lumii impreuna cu micuta Esme, pe cand avea numai 10 saptamani. Si-au vandut masina si si-au inchiriat apartamentul, ca sa aiba bani de drum, integral pe Click.