Cum arata Templul Iadului din Thailanda, lacasul sangeros construit de un calugar pentru a-i speria pe pacatosi Templul Wat Mae Noi, cunoscut si ca Templul Iadului din Chiang Mai, este plin de statui grotesti care descriu foarte clar torturile si suferintele prin care vor trece pacatosii in lumea de apoi. Construit de un calugar care a vrut sa le arate credinciosilor care sunt consecintele pacatelor lor, bizarul templu a devenit o atractie turistica populara. In plus, acesta poate fi folosit pentru serbarea zilelor de nastere, a nuntilor sau pentru organizarea inmormantarilor. Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, calugarului budist Pra Kru Vishanjalikon i-a venit ideea amenajarii templului dupa ce a avut o viziune, scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ecografia in care un bebelus isi da singur un pumn in gura. "L-am intrebat pe medic daca a patit ceva" Iata una dintre cele mai ciudate ecografii din cate au fost facute vreodata. Inainte sa vina pe lume, Edward James Watson - EJ, pe scurt - poate fi vazut cum se pocneste singur in fata... cu simt de raspundere! Mama spune ca nu i-a venit sa creada ce se intampla. "Priveam imaginile si imi spuneam: pe bune, se intampla in trupul meu?" Si medicul a fost uluit si a marturisit ca, in 20 de ani de meserie, de cand "citeste" scannerul cu ultrasunete, n-a mai intalnit ceva asemanator. "L-am intrebat daca totul e in regula. Eram ingrijorati sa nu fi patit ceva, vreo comotie, sau mai stiu eu ce." Dupa ce au primit asigurari ca EJ este perfect sanatos, parintii au postat pe Facebook - pentru familie si prieteni - ecografia facuta in a 20-a saptamana de sarcina, informeaza Stirile ProTv.

Cum e sa fii escorta de Valentine's Day "Numele meu este Adriana si lucrez pe strada ca lucratoare in industria sexului, in Londra, de trei ani. De Valentine's Day, ai mai multe sanse sa vezi oameni pe care ii cunosti deja, lucru pe care il prefer pentru ca ma simt mai in siguranta. Unii dintre acesti clienti fideli pot veni cu trandafiri sau cu ciocolata, ceea ce este dragut", marturiseste ea, potrivit independent.co.uk. Iar asta nu este tot. Pentru ca este o zi speciala, Adriana ii taxeaza in plus pe unii clienti, atunci cand simte ca are posibilitatea de a face asta, anunta Click.

Functionar amendat cu 30.300 de dolari pentru ca "a lipsit" sase ani de la birou Un inginer spaniol a fost amendat cu 30.300 de dolari dupa ce angajatorul a descoperit ca acesta nu figura in registrele companiei cu activitatile pe care trebuia sa le desfasoare in ultimii sase ani, iar niciunul dintre superiorii sai nu stiau nimic despre activitatea sa. Joaquin Garcia, 69 de ani, inginer la compania municipala de apa din Cadiz (sudul Spaniei), a fost amendat tocmai cand responsabilii din conducerea companiei se pregateau sa-i acorde o distinctie pentru ca fusese angajatul loial al companiei timp de 20 de ani, scrie Libertatea.

Ce a raspuns un baietel colegei care l-a intrebat daca o place Intrebarea e destul de simpla: "Iti place de mine?". Tot ce trebuia sa faca baiatul era sa puna un semn in dreptul unei dintre cele doua variante oferite: "Da" sau "Nu". E un obicei mai vechi al fetelor de generala si te poti astepta la un raspuns clasic: fie le spune toturor amicilor lui, fie ii spune ca vrea sa fie prietena lui, fie deseneaza simboluri falice peste tot. Baiatul in cauza s-a dovedit a fi complet diferit. Cu o maturitate surprinzatoare, el i-a scris fetei ca nu stie: "Nu ma cunosc inca suficient de bine. In plus, sunt foarte stresat acasa, nu imi dau seama. P.S.: Nu te cunosti cu adevarat pana la 18 ani", anunta Click.