1.Lili Sandu vrea sa fie apreciata doar pentru calitatiile sale vocale. Atac sustine ca Lili nu mai vrea să fie protagonista pictorialelor sexy, nu mai vrea să-şi arate noada în fotografiile de promovare.

2. Daca Stefan Banica este ocupat cu concertele de Craciun Andreea Marin se consoleaza cu soacra. Zana surprizelor a fost vazuta in comapania mamei cantaretului la mai multe evenimente mondene, afirmAtac.

3. Alina Sorescu are un nou iubit dupa o idila esuata cu Cove, noteaza 7Plus.

4. Liderul libian Moammar el-Ghaddafi este pazit de 30 de garzi de corp, toate femei. Libertatea sustine ca garda dictatorului este alcatuita exclusiv din virgine.

5. George W. Bush nu are memoria cifrelor. Vrand sa faca public numarul de telefon al unui serviciu gratuit, in locul numarului de la informatii, Bush a spus numarul de telefon al unei facultati din Texas, care a fost apoi asaltata de apeluri, scrie Libertatea.

6. Click a descoperit ca fiica cea mică a preşedintelui se numără printre cele mai superstiţioase vip-uri autohtone. Ea poartă permanent la mâna stângă un şnur roşu pentru a o păzi de farmece şi deochi.

7. Andreea Marin si-a programat nasterea pentru data de 22 decembrie. Ziarul Click afirma ca Andreea a utilizat metoda de inseminare artificiala.

8. Cercetătorii japonezi au creat şosete confortabile din fire de păianjen modificat genetic, o alternativă ecologică la şosetele produse din fibre artificiale, sustine Click.

9. Cristina Rus isi schimba lenjeria intima la fiecare melodie interpretata pe scena, scrie Cancan.

10. Silviu Prigoana ne arata ce vrea muschi lui! Recent omul de afaceri s-a lasat fotografiat la bustul gol, informeaza Cancan.