Jobul de 270.000 de euro, cu trei luni de vacanta, pe care nu-l vrea nimeni. Se afla la celalalt capat al lumii, intr-o regiune foarte primitoare si cel care va accepta acest loc de munca va primi un salariu de aproape 270.000 de euro. Ai putea spune ca acesta este jobul ideal, dar de fapt nimeni nu-l doreste sa obtina. In satul Tokoroa, din Noua Zeelanda exista un centru medical pentru chirurgie care, luandu-ne dupa avantajele oferite, ar parea locul de munca ideal pentru un doctor, relateaza The Mirror. Nu doar ca se afla intr-un loc ca in paradis, dar doctorul care va accepta acest loc de munca va beneficia de un salariu de aproape 270.000 de euro si un concediu de trei luni pe an. Doctorul Alan Kenny, care lucreaza in momentul de fata la chirurgia din Tokoroa, spune ca populatia a crescut foarte rapid in acest sat - acum are in jur de 13.600 de locuitori. Din aceasta cauza, nu si-a putut lua nici macar o vacanta, deoarece lipseste un suplinitor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Toaleta unei printese din Thailanda a costat 40.000 de dolari. Mai grav e ca nici macar nu a folosit-o! Printesa Thailandeza Maha Chakri Sirindhorn a comandat un grup sanitar care costa "doar" 40.000 de dolari in timpul vizitei sale in Cambodgia. Printesa nu a folosit-o nici macar o data. Printesa Maha Chakri Sirindhorn ar fi facut doar mai multe fotografii ale toaletei respective in timp ce se afla in vizita la lacul Yeak Lom, situat in nord-estul Cambodgiei. Toaleta a fost demontata, iar cladirea va fi preschimbata in birou de turism. Povestea a ajuns in atentia celor mai importante ziare din Cambodgia, unde mai putin de 40% dintre locuitorii zonelor rurale au acces la toalete, a notat Mediafax. "Printesa nu a intrat in baie, doar s-a uitat la aceasta si a facut mai multe fotografii", a explicat pentru reprezentantii presei guvernatorul regiunii respective. Costurile au fost achitate de catre thailandezi, anuntaLibertatea.

Un adolescent rus a castigat o luna intr-un hotel din Moscova cu o actrita din filmele pentru adulti. Reactia mamei. Un adolescent de 16 ani din Rusia a castigat un premiu mai putin obisnuit - sa petreaca o luna intr-un hotel cu o sterleta din filmele pentru adulti, relateaza Daily Mail. Un site de pe care gamerii rusi pot cumpara "arme virtuale" ii ofera vizitatorului cu numarul 100.000 o luna intr-un hotel din Moscova cu Ekaterina Makarova, un star al filmelor pentru adulti. Problema este ca marele castigator este Ruslan Schedrin - un adolescent de 16 ani. Baiatul s-a declarat in culmea incantarii la aflarea premiului, insa mama lui este de alta parere, relateaza sursa citata. "Nu mi-a venit sa cred ca am castigat, insa s-a dovedit a fi adevarat. Am multumit site-ului. Sunt foarte fericit" a povestit baiatul in presa locala, informeazaStirileProtv.ro.

Vietile sexuale secrete ale marilor tirani. Mussolini ura monogamia. Saddam Hussein, Fidel Castro, Benito Mussolini, Adolf Hitler, Napoleon Bonaparte, Mao Zedong si imparatul roman Nero, cu totii au ramas in istoria lumii drept cei mai temuti si periculosi tirani. Conduceau fara mila, iar nimeni nu misca in fata lor. Teroarea era instrumentul lor cel mai important. Desi nu ascundeau deloc cruzimea cu care dirijau razboaie sangeroase, cei mai multi dictatori isi pastrau secrete vietile sexuale intunecate, dominate de fetisuri sadice sau masochiste, frustrari si dorinte cel putin ciudate. Iata cateva dintre aventurile intime ale temutilor dictatori, scrieClick.

Ea este cea mai batrana pisica din lume. Cati ani are. Cea mai batrana pisica in viata e vedeta pe retelele de socializare. Corduroy are 26 de ani si 200 de zile, ceea ce inseamna 121 de ani omenesti. Desi are o varsta venerabila, felina nu are probleme de sanatate, ba chiar este foarte activa. Corduroy detine recordul la categoria "Cea mai batrana pisica in viata" si de bucura de un succes imens pe Facebook si pe Instagram, unde stapana i-a facut conturi" pe numele ei. "I-am facut cont pe Instagram anul trecut, pe 13 august, ziua in care a intrat in Cartea Recordurilor. Incerc sa ii tin "fanii" la curent cu activitatile ei si sa rasound la mesaje si la cererile de prietenie", spune statana ei, Ashley Reed Okura (34 de ani), anuntaLibertatea.