Nu au facut deloc sex in luna de miere, pentru ca erau prea grasi. Cum arata cei doi dupa ce au slabit impreuna 100 kg.Un cuplu proaspat casatorit, care nu a facut deloc sex in luna de miere, pentru ca amandoi erau supraponderali, se lauda acum cu o viata noua si activa.Cei doi soti scotieni, Louise Hannigan, 42 de ani, si Mark, 40 de ani, au slabit impreuna 100 de kilograme si arata complet diferit fata acum doi ani, cand s-au casatorit. Au marturisit cu sinceritate ca in luna de miere, pe care au petrecut-o pe o insula spaniola, nu au facut deloc sex, pentru ca erau prea letargici, relateaza Daily Mirror, citat destirileprotv.ro.

Un meteorit urias a explodat deasupra Pamantului, cu o forta mai mare decat bomba de la Hiroshima, si nimeni nu a observat.Cel mai mare impact al Pamantului cu un meteorit de la incidentul din Celyabinsk starneste atentia, in ciuda faptului ca s-a intamplat in urma cu cateva saptamani. NASA a remarcat impactul unei stanci imense in largul coastelor Braziliei la data de 6 februarie. Meteoritul avea un diametru de circa 5-7 metri. Dimensiunile acestui corp ceresc il fac cel mai mare meteorit dupa cel care a cazut in orasul rus Celiabinsk, care a provocat distrugeri si a ranit sute de oameni, scriedescopera.ro.

A invitat o actrita de filme porno sa ia cina cu el si cu parintii lui. Ce a urmat e fabulos. Sa inviti o actrita de filme pentru adulti la o cina cu parintii in campusul universitar poate fi o adevarata provocare pentru tine.Tanarul care face parte dintr-o fratie studenteasca a fost nevoit sa participe la o cina formala organizata in cadrul Universitatii Tennessee. In cadrul acestui eveniment, membrii fratiilor trebuie sa socializeze cu parintii celorlalti ¬frati¬. Spre surprinderea tuturor colegilor sai, Patrick a invitat-o pe Cherry sa-i fie partenera la cina, iar aceasta a acceptat. Din nefericire, parintii baiatului nu au dorit sa ia parte la intalnire, potrivitrealitatea.net.ro.

Si-a pus folie de aluminiu pe dinti si a stat asa timp de o ora in fiecare zi. Uite ce i s-a intamplat si cum arata dupa ce a facut asta.Vreti sa va albiti dintii acasa, fara sa cheltuiti bani multi pe substante chimice? Iata ce trebuie sa faceti. Mai intai luati putin praf de copt si amestecati-l cu o cantitate mica din pasta de dinti pe care o folositi de obicei. Ulterior luati o folie de aluminiu si impaturiti-o in doua, in asa fel incat sa se potriveasca atat la lungime cat si la latime cu marimea dintilor vostri. Aplicati pasta pe folie, potriviti folia pe dantura si stati asa cu ea timp de o ora. Daca vreti ca rezultatele sa apara mai rapid, repetati procedura de doua ori pe zi timp de o saptamana, scriekanald.ro.

Intors in tara dupa 16 ani, un iesean s-a trezit cu 86 de cavouri pe terenul sau!.Situatie revoltatoare in comuna Ruginoasa, din judetul Iasi. Doi soti care s-au intors de la munca din Italia au gasit pe proprietatea lor peste 80 de cavouri. Nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut grozavia si au mers direct la preot sa-i ceara socoteala, insa acesta a ridicat din umeri. Preotul sustine ca terenul a fost vandut de proprietar in urma cu cativa ani. Ciudat este insa ca documentul in baza caruia s-a facut vanzarea nu mai exista. "Este bucata mea mostenita de la parintii mei. Au facut aici peste 80 de cavouri pe pamantul meu, nu pe pamantul bisericii. Nu am fost de acord, nu am vandut si nimeni nu m-a intrebat nimic', a declarat Neculai Zegan, proprietarul terenului de 1100 metri patrati de langa cimitirul din Ruginoasa, potrivitLibertatea.ro.

A preferat sa dea "nas in nas" cu asfaltul decat cu sotul femeii. Prin ce patanie a trecut acest amorez din China.Un barbat dezbracat a cazut in gol dupa ce a fost prins in casa de catre sotul unei femei. Intamplarea a avut loc in China.In imaginile filmate de un martor, barbatul se chinuie sa coboare in timp ce se ajuta de un cablu gros. Nici macar nu a mai apucat sa se imbrace dupa ce a fost surprins in casa de sotul femeii. In incercarea disperata de a se ascunde si de a fugi a cazut cativa metri in gol, potrivit stirileprotv.ro.stirileprotv.ro.