Cum arata tinuta acestei prezentatoare meteo inainte ca un coleg sa o acopere cu sacoul lui: "Am dat-o in bara" Prezentatoarea rubricii meteo de la o televiziune americana si-a ales total neinspirat rochia. Nu ca ar fi fost o tinuta indecenta sau de prost gust. Culoarea era de vina! Tanara s-a trezit inclusa in harta meteo, proiectata printr-o tehnica digitala, iar temperaturile puteau fi citite si pe rochia ei. Liberte Chan purta o rochie verde pal, cu motive ce reprezentau corali. A inceput sa prezinte temperaturile, miscandu-se in fata hartii, cand si-a dat seama ca ceva nu e in regula... "Vai, trebuie sa ma schimb, uitati-va cum se vede. O, nu. Unde e verdele? Am dat-o in bara. Am crezut ca e suficient de deschisa la culoare." a spus prezentatoarea. Culoarea tinutei pe care a ales-o era cu totul nepotrivita pentru procedeul tehnic de suprapunere a hartii digitale pe fundalul de culoare verde. Asa ca temperaturile au fost proiectate si peste rochia ei, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Asemanarea cu Kate Middleton a imbogatit-o! Castiga 9.000 de lire sterline pe saptamana O britanica, in varsta de 35 de ani, sustine ca asemanarea cu Kate Middleton i-a schimbat viata. Heidi Agan a inceput sa lucreaza ca sosia ducesei de Cambridge, dupa ce clientii ei de la restaurantul, unde lucra ca ospatarita, o confundau cu sotia printului William. Uimita de numarul tot mai mare de oameni care sesizau asemanarea ei cu sotia printului William, Heidi Agan a decis sa renunte la slujba ei cu care era platita cu 6 lire sterline pe ora si acum castiga 9.000 de lire sterline pe saptamana, lucrand ca sosia lui Kate Middleton si reusind sa-si faca astfel o adevarata avere, scrie Libertatea.

Cum traieste cuplul care a renuntat la tot pentru a calatori Sa-ti dai demisia de la serviciu si sa calatoresti in toata lumea ar putea parea un vis irealizabil pentru cei mai multi oameni. Nu si pentru un cuplu care a decis, in jurul varstei de 30 de ani, ca este momentul sa-si schimbe viata in totalitate. Jeremy Jacobson si Winnie Tseng au avut indrazneala de a-si lua soarta in maini si de a nu-i mai lasa pe cei din jur sa aleaga pentru ei. In urma cu trei ani erau un cuplu ca oricare altul, dar decizia de a renunta la tot pentru a calatori in jurul lumii le-a schimbat viata in bine. Aveau joburi stabile, au crescut in familii cu venituri modeste si au avut imprumuturi pentru a merge la facultate. Ultimii 10 ani i-au petrecut muncind si economisind peste 70 la suta din fiecare salariu, integral pe Click.

Cercetatorii au gasit care e cea mai periculoasa pozitie sexuala! Ce riscuri prezinta Oamenii de stiinta se pare ca nu se plictisesc deloc cand vine vorba despre sex. Astfel, un grup de cercetatori din Brazlia a ajuns la concluzia ca "femeia deasupra" si "doggy style" sunt cele mai periculoase pozitii sexuale intrucat exista riscuri mari de fracturi de penis, la polul opus fiind pozitia misionarului. Studiul demonstreaza ca barbatii platesc un pret dureros pentru experientele din dormitor, intrucat cele mai exotice si adventuroase pozitii sexuale le pot fractura penisul, intr-un moment de neatentie. Cea mai periculoasa pozitie este cea cu femeia deasupra, fiind urmata indeaproape de doggy style, scrie Libertatea.

Metoda prin care hotii din Londra au inceput sa fure telefoane. Victimele abia daca isi dau seama ce se intampla Hotii de telefoane mobile sunt tot mai indrazneti. La Londra, de exemplu, infractori, aflati la bordul unor motorete, merg cu viteza pe trotuar si smulg aparatele din mainile trecatorilor. Iar victimele abia au timp sa-si dea seama ce li se intampla. Politia londoneza nu a reusit, deocamdata, sa ii gaseasca pe suspecti, informeaza Stirile ProTv.