Performanta uluitoare! In doar 50 de zile a cantat la cimpoi pe 7 continente! Ce a determinat-o sa faca acest lucru. O britanica a reusit o performanta uluitoare. In doar 50 de zile a calatorit 80.500 de kilometri ca sa cante la cimpoi pe sapte continente, fiind prima persoana care reuseste sa faca acest lucru. Irene Robinson a devenit prima persoana din lume care a reusit sa cante la cimpoi pe fiecare continent, in unele dintre cele mai cunoscute locuri din lume. Imbracata in kilt, aceasta a infruntat zapada din frigul din Piata Rosie din Moscova, unde a facut serenade multimii care s-a oprit sa o asculte, dar si temperaturi de -20 grade C in Antarctica. De parca nu era de ajuns, ea si-a demonstrat talentul si la inaltimi ametitoare langa statuia lui Iisus Hristos din Rio. Femeia de 57 de ani, mama a trei copii, a ajuns cu cimpoiul ei si pe faimosul City Music Hall din New York, dar si intr-o celula din inchisoare Alcatraz. Au aplaudat-o si trecatorii dintr-o intersectie aglomerata din Japonia. De asemenea, acesta a cantat si in Sky Tower din Auckland, Noua Zeelanda, dar si pe o plaja din Australia si intr-un spital de copii din Africa de Sud, iar ieri si-a incheiat calatoria in Londra, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mare nebunie! S-a inventat selfie-stick-ul pentru laptop. Mania pozelor "selfie" a innebunit oamenii. Trei tineri ingeniosi din New York au creat un bat in genul celor care sustin telefonul si sunt numite "selfie stick", dar care poate sustine greutatea unui aparat mult mai greu, un laptop. Noul selfie stick a fost creat pentru a tine in aer un laptop marca Apple, Macbook. Multi ar putea spune ca inventia este una ridicola, ca un selfie stick este util pentru telefoane mobile, dar tinerii inventatori sunt de alta parere. Deocamdata, obiectul nu se gaseste la vanzare si este posibil nici sa nu fie produs in serie, deoarece este nevoie ca utilizatorii sa aiba o conditie fizica destul de buna pentru a putea sustine, chiar si pentru cateva secunte, greutatea unui laptop, cu mana ridicata. Totusi, selfie stick-ul pentru laptop are un mare avantaj: cu ajutorul lui pot fi facute fotografii la rezolutii mult mai bune, anuntaClick.

Fara kebab si cartofi prajiti in Verona! Primaria interzice fast-food-uri legate de cultura orientala! Decizie controversata a autoritatilor din Verona, care sunt acuzate de rasism. Primaria interzice deschiderea in centrul istoric a unor fast-food-uri legate de cultura orientala si a Orientului Mijlociu sau alte "activitati artizanale in cadrul carora se produce si se vinde hrana etnica", pentru a proteja decorul orasului. Decizia a fost adaugata la un amendament care interzicea deja deschiderea de fast-food-uri care ofera la vanzare "50% sau mai mult produse prajite". Edilul si consilierii municipali care au prezentat la sfarsitul lunii februarie o decizie aprobata de consiliul municipal, sustin ca aceasta decizie are drept scop "conservarea patrimoniului istoric si arhitectural" al Veronei, primarul Flavio Tosi dorind astfel "sa pastreze traditia si identitatea culturala a locului". Cu toate acestea, pana la publicarea definitiva a hotararii vor trece 60 de zile, timp in care cetatenii isi vor putea spune parerea despre initiativa, informeazaLibertatea.

Cum sunt produsi cartofii prajiti serviti in restaurantele McDonald's. Exista numeroase zvonuri legate de modul in care sunt produsi cartofi prajiti serviti in restaurantele McDonald's. In ultima vreme, pe internet sunt postate tot mai multe fotografii, in care mancarea vanduta de compania americana pare sa ramana neschimbata chiar si dupa cativa ani. Ca sa isi lamureasca clientii, reprezentantii francizei americane i-au permis moderatorului TV Grant Imahara sa filmeze in interiorul halelor apartinand Simplot Factory, compania care se ocupa de procesul de productie al cartofilor vanduti in unitatile McDonald's, scrieDescopera.ro.

Traieste din cersit de ani de zile, dar are masina sport de peste 60.000 euro! Matthew Brinton, un britanic care de ani de zile isi duce traiul cersind pe strazile din Cornwall, Marea Britanie, spune ca a primit amenintari cu moartea, dupa ce, la sfarsitul unei zile de "munca", a fost filmat urcand intr-o masina sport de peste 60.000 de euro. Acesta cerseste insotit de cainele sau, un border collie pe nume Hazel, i-a enervat la culme pe britanici pentru ca in ciuda faptului ca se intretine din cersit, acesta detine o masina personala, un Audi TT, ce valoreaza nu mai putin de 60.000 de euro. La sfarsitul unei zile de "munca", acesta pleaca cu autoturismul sau, pe care il parcheaza la o distanta mai mare de locul in care el isi desfasoara activitatea, anuntaLibertatea.