Politia din Dragomiresti, judetul Vaslui, s-a autosesizat marti in cazul barbatului taiat cu un cutit de sotia lui si urmeaza sa stabileasca exact pentru ce va fi cercetata femeia, potrivit Mediafax.

Barbatul, din localitatea vasluiana Dragomiresti, in varsta de 39 de ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu plagi taiate la nivelul inghinal dupa ce ar fi incercat sa-i ofere sotiei flori de 8 martie, dar acesteia nu i-au placut.

Prima informatie a fost ca femeia s-ar fi enervat pentru ca nu a primit flori de 8 martie, insa, ulterior, declaratiile barbatului urmau sa contrazica ipoteza.

"Victima era constienta si a fost transportata la Spitalul din Vaslui. Barbatul era sub influenta bauturilor alcoolice si a spus medicilor de pe Ambulanta ca a mers la sotia lui cu un buchet de flori, dar acesteia nu i-au placut", a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Servicului de Ambulanta Vaslui.

Povestea este confirmata si de medicii de la Spitalul Vaslui.

"Barbatul a fost adus de echipajul de la Ambulanta dupa ce a fost agresat de sotie, cu care se afla in plin proces de divort. La sosirea in unitatea medicala, barbatul a declarat ca i-a dus flori sotiei sale, cu care se afla in proces de divort, aceasta l-ar fi refuzat, provocandu-i o plaga la nivelul zonei scrotale", a declarat, pentru Mediafax, Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Pe de alta parte, agresoarea, citata de ziarul Vremea Noua, spune ca nu ar fi existat un buchet de flori si ca scandalul a pornit de la faptul ca nu este ajutata sa curete via.