Cine este cel mai batran barbat din lume. Are 112 ani si a supravietuit Holocaustului. Un supravietuitor al Holocaustului a fost declarat cel mai batran barbat din lume. in varsta de 112 ani, Israel Kristal a primit acest titlu, dupa ce anteriorul detinator, japonezul Yasutro Koide, a murit in luna ianuarie, la varsta de 112 ani. Israel Kristal s-a nascut la 15 septembrie 1903 pe actualul teritoriu al Poloniei si a fost deportat de nazisti la Auschwitz in 1944. A scapat cu viata din lagarul de concentrare si in 1950 a emigrat in Israel, unde locuieste si in prezent, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a ingropat sotia moarta in accident. Dupa doi ani a primit un telefon. A raspuns si era chiar ea. Un barbat care si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto s-a trezit dupa doi ani ca aceasta apare, vie si nevptamata, intr-un popular show de televiziune. Marocanul Abragh Mohames a fost anuntat ca sotia sa a avut un accident intr-un sat invecinat, asa ca s-a dus rapid acolo, cu bani la el, pentru a face tot posibilul sa o salveze. Cand a ajuns a fost informat de medici sa sotia lui a murit, asa ca a primit trupul neinsufletit intr-un sicriu, pe care l-a dus acasa si l-a ingropat, informeaza realitatea.net.

Si-a umplut sanii cu un kilogram de cocaina. Puteai sa juri ca sanii ei erau 100% naturali! si asta pentru ca tanara de 24 de ani isi montase saculetii la un chirurg plastic experimentat, iar cocaina era in varianta lichida. Daca nu acuza dureri din cauza micilor incizii de sub mamelon, nu era descoperita in veci. Manuela Gonsalo, de 24 de ani, a aterizat la finele saptamanii trecute pe aeroportul din Frankfurt, dupa o calatorie din Columbia, care a durat mai bine de 15 ore. La aterizare a declarat ca are dureri sub sani, anunta Click.

Un bulgar s-a facut vanator de migranti. Bulgarul Dinko Valev s-a facut "vanator" de migranti din proprie initiativa. Dupa ce ii captureaza, barbatul ii preda politiei. El ar vrea ca statul sa-i plateasca pentru fiecare refugiat capturat. in varsta de 29 de ani, Dinko Valev foloseste vehicule militare si caini pentru a-i vana pe migrantii ilegali care ajung in Bulgaria. El ii preda apoi politiei, fiindca socoteste ca "toti sunt jihadisti". Reprezentantii Organizatiei pentru Drepturile Omului din Bulgaria il acuza insa ca ii terorizeaza pe migranti. Victimele sale sunt barbati, femei si copii care fug din Siria, tara sfartecata de razboi, relateaza Click.

S-a DROGAT in ULTIMUL HAL si a inceput sa mearga ca un ZOMBIE. Un videoclip postat pe internet arata o tanara care, cel mai probabil, consumase droguri, ceea ce a facut-o sa se comporte ciudat si sa mearga ca un "zombie". Imaginile au fost surprinse de un localnic care administreaza cateva cladiri din orasul Worcester, Massachusetts, Statele Unite ale Americii, scrie Evz.