Cainele cu nasul bifurcat are miros mai dezvoltat: mutatia care face sa para ca are doua nasuri Toby, un caine din rasa ciobanesc australian, a devenit celebru si figureaza in Cartea Recordurilor pentru ca are nasul bifurcat, anomalie care face sa para ca are doua nasuri. In schimb, Toby este daruit cu un simt olfactiv foarte dezvoltat. Toby a fost descoperit pe strazile orasului californian Fresno si de cand a fost adoptat a devenit o atractie in Las Vegas. Cum s-a intamplat asta dezvaluie noul stapan al lui Toby, Todd Ray, care l-a inscris pe amicul sau patruped la Prezentarea de Ciudatenii de pe plaja Venice din Los Angeles. Motivul este acela ca Toby are nasul bifurcat, ceea ce face sa para ca are doua nasuri, si un simt olfactiv foarte ascutit, scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Razbunarea unui american, suparat ca tot mai multe cupluri se opreau sa intretina relatii sexuale langa casa sa Un barbat din California, suparat ca tot mai multe cupluri alegeau sa intretina relatii sexuale langa locuinta sa, a apelat la o metoda mai putin ortodoxa pentru a se razbuna. Camoit Mightyram si-a instalat camere de supraveghere pentru a-i filma pe cei care foloseau parcul de langa casa sa pe post de dormitor. Mai mult, pentru a-i face de rusine, americanul a urcat pe Youtube imaginile surprinse. Barbatul s-a convins pana la urma ca nici camerele nu-i speriau pe amorezi. Cuplurile nici macar nu realizau ca sunt filmate, desi intretineau relatii sexuale langa un stalp plin cu camere, anunta Stirile ProTv.

Sunt gemene identice, impart acelasi barbat si vor sa devina mame in acelasi timp Anna si Lucy DeCinque sunt doua surori gemene din Perth, Australia, care au devenit celebre in intreaga lume dupa ce au marturisit ca au cheltuit 250.000 de dolari pe operatii estetice ca sa fie identice si impart absolut totul, chiar si barbatul. Acum acestea vor sa devina si mame in acelasi timp. Cele doua petrec 24 de ore din 24 impreuna si isi impart mancarea, hainele, patul, telefonul, au aceeasi slujba si chiar si aceleasi gusturi la barbati. Si de parca nu era de ajuns, Anna si Lucy, care s-au nascut la doar un minut distanta, vor sa-si intemeieze o familie si sa devina mame in acelasi timp, culmea, tot cu acelasi barbat, integral pe Libertatea.

Cum a facut miliarde de dolari dupa ce a fost refuzat de Facebook Dupa ce a lucrat timp de 11 ani pentru Yahoo!, Brian Acton si-a incercat norocul la Twitter si Facebook, dar niciuna dintre aceste mari companii nu l-a angajat, informeaza The Independent. Barbatul a postat pe Twitter, in limita celor 140 de caractere permise, de fiecare data cand a fost refuzat. Cu toate acestea, Brian nu s-a descurajat si a decis sa incerce ceva nou alaturi de unul dintre fostii colegi de la Yahoo!, pe care il si angajase, de altfel, Jam Koum. Munca lor s-a concretizat in ceea ce avea sa se numeasca WhatsApp, compania pe care au vandut-o celor de la Facebook, de la care au primit 19 miliarde de dolari. Numai partea lui Acton a facut 4 miliarde, scrie Click.

Hackerii Anonymous, in "razboi total" cu Donald Trump! Ce isi indeamna membrii Grupul de hackeri Anonymous i-a declarat "razboi total" miliardarului Donald Trump, candidatul republican la Casa Alba, potrivit publicatiei Time, intr-o inregistrare video. Hackerii au amenintat, intr-un clip publicat online, ca de la 1 aprilie vor demara o adevarata operatiune anti-Trump daca acesta nu se va retrage din cursa electorala. "Campania ta plina de inconsistente si ura nu a socat numai America, ci intreaga lume cu ideile si actiunile tale revoltatoare. Lupti doar pentru propria ta putere si lacomie. Asta este o chemare la arme.", afirma Anonymous, anunta Libertatea.