1. Ea a «vazut» ca Elodia traieste! Ana Maria Iliescu trateaza oameni cu ajutorul bioenergiei si cristalelor. Pietrele de cristaloterapie o ajuta sa “vada” şi viitorul. Stie, de exemplu, ca Elodia traieste si ca va aparea la un moment dat, relateaza Click.

2. Prostituatele s-au mutat pe Internet. Prostitutia a intrat si ea in era Internetului, pentru ca Politia nu le mai lasa pe 'fete' sa-si faca de cap pe strazi. Pe site-urile de 'specialitate' poti gasi tinere care sa-ti satisfaca si cele mai ascunse dorinte, informeaza Libertatea.

3. Britney Spears in rolul Fecioarei Maria. Un producator francez de film a socat presa internationala cand a prezentat lista cu potentialii actori pentru noul sau proiect, “Dulcele prunc Iisus”. El doreste ca unul dintre personajele principale din film, Fecioara Maria, sa fie interpretat de Britney Spears, scrie Libertatea.

4. Bocanci pentru elefanţi. Doctorul Sonja Luz a avut ideea ca elefanţii din grădina zoologică din Singapore să poarte cizme în acest sezon, pentru a nu mai avea probleme de sănătate, relateaza Click.

5. Kong Il-keun, de la Universitatea Nationala Gyeongsang din Coreea de Sud, este mandru de realizarile echipei sale. Cercetatorul a prezentat public primele doua pisici clonate din lume, "dotate" cu proteina rosu fosforescent, care le face sa straluceasca in intuneric, scrie Cancan.

6. Taxa pe copil – o soluţie la încălzirea planetei. Un expert australian a găsit soluţia la încălzirea globală: taxarea la sânge a părinţilor pentru fiecare copil pe care îl au, deoarece aceştia „poluează”. Profesorul Barry Walters susţine că familiile ar trebui să plătească o „taxă pe copil” de 5000 de dolari, la naşterea acestuia, şi o taxă anuală de până la 800 de dolari per copil, relateaza Gandul.

7. Sotia ideala: cu 14,6 ani mai mica. Concluzia la care au ajuns cercetatorii finlandezi e ca intre sot si sotie e ideal sa fie o diferenta de 14,6 ani. Nu este bine insa nici sa se exagereze foarte mult. Daca barbatul este mai batran decat nevasta lui cu mai mult de 16 ani, rata de succes a unei casnicii scade, informeaza Libertatea.

8. Se închină la «sfântul» Putin. O sectă din Rusia, care îl venerează pe preşedintele Vladimir Putin, extrem de popular pentru faptul că a scos naţiunea din haosul anilor ‘90, se roagă la “icoane prezidenţiale", sustine Click.

9. Prima toaleta publica din New York. Nimeni nu se gandea ca unui oras mare ca New York-ul ii lipseste un lucru elementar, respectiv toaletele publice. Problema va fi remediata saptamana aceasta cand autoritatile vor inaugura primul dintre cele 20 de closete ecologice automate, relateaza Cancan.

10. A adoptat 300 de copii. Un german, care a adoptat sute de copii din intreaga lume, a fost condamnat la doi ani si jumatate in Paraguay. Acesta adopta micuti, pe care ii ducea in tara lui natala, doar pentru a beneficia de alocatia de 180 de euro data de statul german pentru fiecare copil, scrie Cancan.