Un american condamnat la moarte va fi executat a doua oara! Cum e posibil asa ceva. Autoritatile din Ohio, SUA, au decis ca un detinut poate fi executat a doua oara, dupa ce in 2009 a supravietuit pedepsei cu moartea! Romell Broom, in varsta de 60 de ani, fusese condamnat la moarte dupa ce a violat si ucis o fata de 14 ani, Tryna Middleton, pe care a rapit-o, amenintand-o cu un cutit, in anul 1984. In toamna anului 2009, pedeapsa trebuia pusa in aplicare, insa procedura a luat-o complet razna! Broom a fost nevoit sa incerce sa-si introduca singur acele in brate, dupa ce, mai bine de doua ore, angajatii de la Southern Ohio Correctional Facility ratau una dupa alta tentativele de a-i infige in vene cele patru tuburi prin care cele trei substante letale care provoaca moartea ajung in sange, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A cheltuit 500.000 de dolari ca sa se transforme intr-o papusa vie. Cum arata acum femeia. La 42 de ani, o femeie, mama a cinci copii, a cheltuit 500.000 de dolari pe operatii estetice, pentru a se transforma intr-o papusa Barbie in viata. Nannette Hammond si-a facut mai multe operatii la sani, buze, ochi, liftinguri, machiaj semi-permanent, extensii de unghii si merge zilnic la solar. Femeia, care este casnica, si-a vopsit in roz autoturismul Porsche si si-a transformat celelalte doua masini, pentru a-si completa transformarea, relateaza The Sun. Zilnic isi posteaza fotografii pe contul de Instagram in diverse ipostaze si este constienta ca lumea vorbeste despre ea si nu in termeni foarte buni. "Nu-mi pasa ce spun ceilalti parinti, pot sa gandeasca si sa vorbeasca ce doresc ei. Am atras tot timpul barfe pentru felul in care aratam, asa ca nu-mi pasa acum ca se vorbeste", spune femeia din Cincinnati, Ohio, anuntStirileProtv.ro.

Au cautat de purici un caine inghetat acum 12.000 de ani. Oamenii de stiinta au reusit sa descopere primul creier bine conservat al unui caine din perioada cuaternara. In filmuletul de mai jos este prezentata autopsia unei carcase de caine mumificat, supus unei operatii de autopsie. Prezent la examinarea animalului a fost si profesorul sud-coreean Hwang Woo-suk, care a devenit cunoscut pentru initiativa de a clona mamutii lanosi, dar si alte specii disparute. Cainele stravechi este acum adaugat unei liste de specii de animale care ar putea fi readuse la viata. Noroi vechi de mai bine de 12.000 de ani a fost spalat de pe creatura inghetata, ca apoi oamenii de stiinta sa opereze autopsia unui catel care probabil a fost cel mai bun prieten al omului preistoric, informeazaLibertatea.

Socant! Doctorita a luat la bataie pacienta in mijlocul operatiei. Un doctorita a fost surprinsa in timp de batea o pacienta pentru ca nu a acceptat sa plateasca mai multi bani pentru operatie. Nu se stie exact numele spitalului unde a avut loc incidentul, dar se pare ca s-ar fi petrecut intr-o maternitate. Femeia a fost batuta chiar in timp ce statea lungita pe masa de operatie, inca in halat. O camera video ascunsa a surprins o doctorita care a batut o pacienta, relateaza Mirror.co.uk. Nu se cunoaste numele spitalului, dar evenimentul s-ar petrecut intr-o maternitate din orasul Hohhot, din China. Doctorita pare sa-si fi iesit din minti in momentul in care femeia a refuzat sa ii plateasca mai multi bani pentru operatie. In clip se vede cum femeia se afla inca pe masa de operatie cand doctorita incepe sa o loveasca violent. Un complice o leaga pe pacienta de incheieturi, pentru a nu se putea misca. Desi scena este vazuta de un alt medic, acesta nu intervine in timp ce doctorita in desface, violent, picioarele pacientei, scrieClick.

Au ramas socati cand au descoperit ca nu murise, doar ii miroseau picioarele a hoit.Atentie! Daca nu aveti stomacul tare si intentionati sa luati masa in curand, nu cititi asa ceva! O poveste cum numai in cartile politiste cu Sherlock Holmes sau Capitanul Apostolescu (un fel de Sherlock Holmes al epocii Ceausescu) gasesti, s-a petrecut intr-un cartier din Shanghai, China. Totul a inceput cu ritualul vioi, de zi cu zi, al batranului Wang, un cetatean din cartier. Gimnastica la ora 6 dimineata. Barbatul isi facea linistit obisnuita plimbare matinala, cand a decis sa treaca pe la chiriasul Xiao, care locuia intr-o casa de-a lui. Cand a ajuns in fata usii, batranul Wang a devenit imediat suspicios pentru ca usa era descuiata, lumina era stinsa si mirosul puternic de hoit i-a intors stomacul pe dos, anuntaLibertatea.