A incercat sa scape de pedeapsa cu ajutorul lui Adele. Un infractor a cantat in fata judecatorului. Un barbat din statul Michigan a vrut sa-l induplece pe judecator sa-i dea o pedeapsa mai usoara intr-un mod iesit din comun. A inceput sa cante melodia lui Adele - "Hello", insa acest lucru nu l-a ajutat deloc. Brian Earl Taylor a fost acuzat de sechestrare de persoane si port ilegal de arma. Barbatul in varsta de 23 de ani este acuzat ca a jefuit un barbat, pe care l-a urcat cu forta intr-o masina si apoi l-a amenintat cu arma. In momentul in care a comis aceasta infractiune, el era eliberat conditionat. Acum, ajuns din nou in fata instantei, barbatul a incercat sa-l impresioneze pe judecator. Asa a inceput sa cante un remix al melodiei lui Adele - Hello, insa a modificat anumite versuri. "Buna, onorata instanta. As vrea sa spun ca imi pare rau pentru lucrurile pe care le-am facut", a inceput barbatul sa cante, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O rusoaica s-a plimbat goala pe o autostrada aglomerata, la temperaturi sub 0 grade. Scene socante s-au derulat pe o autostrada din Rusia, unde o femeie dezbracata s-a plimbat dezorientata mai mult timp printre masini, fara ca nimeni sa o ajute. Femeia mergea complet dezbracata prin aglomeratia de masini, insa in ciuda faptului ca tremura si era vizibil tulburata, nimeni nu a intrebat-o daca are nevoie de ajutor, desi afara erau sub zero grade, scrie Daily Mirror. A trecut mult timp pana cand un sofer a sunat la serviciile de urgenta, care au preluat-o pe tanara. Incidentul a fost surprins de camerele de filmat de pe autostrada de langa Moscova si multi au remarcat cat de indiferenti si imuni am devenit la problemele celor din jur: "Toti acesti soferi probabil aveau paturi in masini, dar nimeni nu s-a oferit sa-i dea macar un fular", a scris un internaut. Ramane ca autoritatile sa stabileasca circumstantele in care femeia a ajuns fara haine in mijlocul autostrazii, anuntaStirileProtv.ro.

Mai are o saptamana pana naste, dar inca danseaza la bara. Desi mai are doar o saptamana pana va aduce pe lume un copil, o dansatoare la bara nu renunta la marea ei pasiune si nici la pantofii cu tocuri ametitoare. Jill Maclean, cunoscuta sub numele de "Uraganul" Cleo, este campioana la dansul la bara. Are 36 de ani si este gravida, dar asta nu inseamna ca si-a pierdut flexibilitatea sau ca nu mai poate sa faca un spagat perfect chiar daca are o burta care ar incurca pe oricine altcineva. "Sunt atat de fericita ca nu am agatat in cui pantofii cu toc in timpul sarcinii. Nu mai dansez la bara atat de mult, cu siguranta nu fac trucuri, dar am facut poze aproape in fiecare luna imbracata in echipamentul meu, intrucat trec printr-o perioada atat de importanta din viata mea si m-am gandit ca nu exista o modalitate mai buna de a o documenta. Nu fac asta doar pentru a impartasi totul cu voi, o fac si pentru mine... Pentru a ma simti sexy din nou. Ca o mamica sexy", a scris pe blog Cleo, informeazaClick.

Sufera de o boala misterioasa! Doar trei persoane din lume sunt afectate! Emma Beal, o tanara de 27 de ani din Marea Britanie, sufera de o boala atat de rara incat in intreaga lume doar alte doua persoane o mai au. Emma Beal, din Marea Britanie, este, la 27 de ani, una dintre cele trei persoane care sufera de o boala misterioasa care ii provoaca dureri de cap si frisoane, acestea manifestandu-se constant si provocandu-I tinerei neplaceri teribile. Boala de care sufera Emma si doi frati din Finlanda este cauzata de un dezechilibru la nivelul mitocondriilor, componente importante ale celulelor, si o chinuie pe britanica de aproape 6 ani, din 2010, atunci cand durerile de cap, frisoanele, starile constant de oboseala inexplicabile sau lipsa de control asupra propriilor miscari au determinat-o sa mearga la doctor, scrieLibertatea.

O femeie din China a strans atatea monede incat a chemat un camion sa le transporte. Ce a facut apoi cu ele. O femeie din estul Chinei a fost nevoita sa foloseasca un camion pentru a-si transporta cei 540.000 de yuani (73.495 euro), pe care ii avea in monede. Femeia avea acasa 1,1 milioane de yuani (aproximativ 150.000 de euro), insa a decis sa-si schimbe doar o parte din suma, intrucat mai multe banci au refuzat sa-i schimbe colectia de monede. Intr-un final, ea a reusit sa gaseasca un loc in care sa scape de ele. Cei care au ajutat-o sa transporte sacii la banca au depus eforturi mai bine de o ora, anuntaStirileProtv.ro.