Un fan si-a tatuat chipul actritei celebre pe trup, insa rezultatul l-a facut sa izbucneasca in plans. Cum arata desenul Michelle Keegan este foarte fotogenica si aproape ca nu exista fotografie in care sa fi fost surprinsa pe picior gresit. Nu asta se poate spune si despre tatuajul cu chipul ei pe care un fan infocat - Stephen Jones - si l-a facut recent. Barbatul si-a desenat chipul vedetei pe picior, alaturi de semnatura ei. Insa, spre marea lui dezamagire, femeia din desen nu seamana deloc cu Michelle, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Casa unei femei din Texas a fost demolata din greseala in urma unei erori a aplicatiei Google Maps O femeie din localitatea Rowlett, Texas, a ramas fara casa in urma unui sir de coincidente si erori stupide: casa ei a fost demolata din greseala dupa ce muncitorii firmei de demolari au ajuns la adresa gresita folosind directiile oferite de aplicatia Google Maps si s-au convins ca imobilul este cel vizat dupa ce au vazut ca era deja partial avariat, relateaza Adevarul.

Imagini spectaculoase. Momentul in care un avion plin cu pasageri aterizeaza in Oklahoma City, intr-o zi cu vant puternic Pasagerii unui zbor catre Oklahoma City au avut parte de o aterizare cu emotii pe aeroportul Will Rogers, din cauza vantului foarte puternic. Pilotul a facut insa o treaba excelenta si a reusit sa aduca aeronava in siguranta la destinatie. Aterizarea parea sa decurga normal, pana cand avionul a ajuns foarte aproape de pista si a inceput sa fie clatinat de vant, atat de tare incat la un moment dat a fost intors la 45 de grade. Au fost cateva secunde de suspans pentru toata lumea, dupa care pilotul a reusit, in mod miraculos, sa aduca aeronava pe directia cea buna si sa aterizeze in siguranta, anunta Stirile ProTv.

Anul trecut nu-si permitea sa-si plateasca chiria, iar acum e la un pas sa ajunga milionara. Povestea spectaculoasa a unei tinere de 27 de ani Fosta cometiciana, tanara abia reusea sa castige niste bani pentru mancare si era nevoita sa apeleze la bunatatea prietenilor ei sa ii ofere un acoperis deasupra capului, atat ei, cat si celor doi copii ai sai. Insa, dupa ce i-a venit ideea inedita de a crea o rochie din 3.000 de bomboane colorate Skittles, tanara spune ca acum e la un pas sa devina milionara. Si asta, pentru ca rochia ei a cucerit internetul, reusind sa-i schimbe complet viata lui Sarah. Imaginea cu creatia sa a devenit virala si astfel a fost remarcata de o companie de haine, ce imbraca numeroase celebritati, printre care si pe Kim Kardashian, scrie Libertatea.

Dovezi ca exista o planeta misterioasa in sistemul nostru solar Mai devreme anul acesta, astronomii au descoperit ca exista o a noua planeta in sistemul nostru solar, care ar putea avea de 10 ori dimensiunea Pamantului. Ar fi plasata mai departe de Pluto si de Kuiper Belt, undeva intre 20 si 100 de miliarde de mile distanta. Prin urmare, ar incheia o miscare de tranzitie in jurul Soarelui odata la 10.000-20.000 de ani, acesta fiind probabil motivul pentru care nu am gasit-o inca, scrie Click.