Momentul incredibil în care medicii scot 18 periute de dinti din stomacul unui pacient. O operatie în care medicii scot din stomacul unui pacient mai multe obiecte a ajuns pe internet. Omul a înghitit, printre altele, periute de dinti si un tirbuson.În imagini, se poate vedea cum medicii scot, din stomacul pacientului aflat sub anestezie generala, nu mai putin de 18 periute de dinti, un tirbuson si o penseta, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pranz luat in viteza, la propriu. Imaginile in care o femeie conduce cu 80km/h in timp ce mananca paste la volan. Soferul unei furgonete a surprins imagini cel putin spectaculoase pe autostrada M60, in apropiere de Manchester. Camera de la bord a surprins-o pe o participanta la trafic in timp ce infuleca cu pofta o salata cu paste. Femeia avea ambele maini ocupate, cu una tinand bolul, iar cu cealalta furculita, dar asta nu a impiedicat-o sa-si continue calatoria si chiar sa accelereze la viteze de peste 80 de kilometri la ora, relateaza StirileProtv.ro.

Si-a pictat baschetii cu propriul sange! Artistul australian Rev Mayers (39 de ani) a devenit o celebritate pe plan mondial. Unii îl numesc „pictorul care nu ramane niciodata fara vopsea”, altii îi zic simplu „sangerosul”. Si asta pentru ca el nu picteaza decat cu propriul sange. Mayers îsi castiga existenta la un centru de tatuaje. Seara, însa, cand se retrage în studioul lui din Camden, în vestul Sydney-ului, devine un alt om. Îsi monteaza branula în vena. Cupleaza furtunul la o pensula speciala si începe sa picteze. Ultima lui opera de arta: o pereche de bascheti pictat cu propriul sange. Mayers nu vrea sa renunte la acest obicei pentru ca, zice el, sangele este viata si asta însufleteste toate creatiile sale, anunta Click.

Locuieste în copac de 10 ani. Povestea sarbului Panta Petrovic, de 65 de ani, este demna de scenariu de film. Barbatul care locuieste în Pirot, orasel situat la peste 300 km de Belgrad, a renuntat sa mai stea într-o casa obisnuita. El si-a fracut o coliba aflata la aproape 10 metri deasupra solului si sta acolo indiferent de anotimp. Langa tulpina si-a confectionat un adapost pentru capre, gaini si o cocina pentru un mistret pe care l-a domesticit, scrie Click.

Asa ceva se poate doar în Rusia! Un barbat „binecuvanteaza” pisicile de la o manastire. O inregistrare video în care un barbat “binecuvanteaza” mai multe pisici de la o manastire a devenit viral pe retelele de socializare din Rusia. Acesta ar face acest lucru de mai bine de zece ani. Barbatul a fost filmat în timp ce merge pe langa manastire cu doua cruci în maini. El este urmarit îndeaproape de mai multe pisici. Felinele se opresc cand se opreste si barbatul, parca pentru a nu strica “procesiunea religioasa” a acestuia, anunta Libertatea.