Reactia neasteptata a unui rus care si-a surprins sotia in pat cu amantul.Imaginile care s-au viralizat in ultimele zile ii au in centru pe doi politisti din Moscova care se pare aveau o relatie si in afara programului. Intors acasa seara de la munca, barbatul care a filmat scenele, nu pare sa-si piarda cumpatul cand isi vede sotia in pat cu un alt barbat. Atat femeia cat si amantul ei sunt politisti in Moscova. Femeia il intreaba pe sot daca ii pasa si incepe sa se imbrace cerandu-i acestuia sa nu tipe ca sa nu o trezeasca pe fetita acestora, prezenta si ea in apartament, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Insotitoare de zbor imbracate in costume de baie - cheia succesului pentru o companie aeriana.O companie aeriana privata a gasit cheia succesului: insotitoarele de zbor imbracate sumar. Stewardesele de la bordul aeronavelor VietJet Air poarta doar costume de baie. Compania VietJet Air, singura companie aeriana privata din Vietnam, are o strategie de afaceri inedita. Mai exact, insotitoarele de zbor sunt extrem de frumoase, dar, mai mult de atat, sunt imbracate doar in costume de baie, relateazaLibertatea.

O femeie de 90 de ani iti arata ca nimeni nu e batran pentru bikini.Dupa ce trec de 30 de ani, multe femei decid sa se acopere din ce in ce mai mult, mai ales la plaja. Insa, o femeie de 90 de ani din Australia vrea sa le demonstreze ca orice femeie, indiferent de varsta, poate purta un costum de baie format din doua piese. Irene Carney este un model de urmat. Veritabila doamna nu renunta la costum de baie nici la 90 ani. A fost sfatuita de prietenii ei, dar si de cei care au grija de ea la azil, sa poarte bikini. Irene a ales un costum de baie superb, retro, rosu cu buline albe, format din doua piese, scrieClick.

Moment de "tandrete" intre un piton si o fetita de 3 ani. Ce s-a intamplat dupa ce tatal a pus imaginile pe internet.Fetita se joaca cu un dinozaur pe care il plimba tacticos pe spatele sarpelui. Nebagat in seama, pitonul se intinde de pe pervazul geamului, unde era incolacit, catre gatul fetitei si pare sa o imbratiseze. Imaginile au fost surprinse de tatal copilei si publicate pe internet. Clipul video a starnit numeroase reactii in mediul online, asta dupa ce, in 2011, pitonul de casa al unei femei i-a omorat fetita in varsta de doi ani, dupa ce s-a incolacit in jurul acesteia, potrivitStirile ProTv.

Si-a pacalit iubita ca a intalnit pe altcineva. Ce a facut fata.Un tanar a ales sa-i faca iubitei sale o farsa cruda. Si-a strans toate lucrurile din casa, le-a pus in saci menajeri, a instalat o camera video in dormitor si a pus planul in actiune. Cand iubita a venit acasa si a vazut ca toate hainele barbatului sunt impachetate, iar el este gata sa plece la drum, a inceput sa-l ia la intrebari: "Ce se intampla aici? Am plecat pentru o jumatate de ora si tu ai facut asta? De ce sunt toate lucrurile tale stranse?" Raspunsul partenerului sau a daramat-o: "Am intalnit pe altcineva", i-a spus el. Printre lacrimi, femeia s-a aratat dezamagita si uimita: "Credeam ca te fac fericit. Cand ai intalnit pe altcineva? Mereu erai cu mine", scrieClick.