In ce s-au infasurat doi barbati pentru a pacali sistemul de alarma de la o banca. Doi brazilieni au avut o idee cel putin nastrusnica pentru a trece neobservati in fata sistemului de securitate de la banca pe care voiau sa o jefuiasca. Ei s-au infasurat din cap pana-n picioare in folie de aluminiu. Camerele de supraveghere de la sucursala unei banci din statul Santa Catharina, aflat in sudul Braziliei, au surprins duminca dimineata doi barbati care incercau sa dea o spargere. In imagini se vede cum cei doi, imbracati in folie de aluminiu, se tarasc pe podeaua institutiei, relateaza Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Patronul unui motel si-a spionat clientii in timp ce faceau sex. Imaginati-va ca mergeti in vacanta pentru a va relaxa sau pentru a petrece momente de neuitat alaturi de persoana iubita. Va ganditi sa va cazati in camera intima a unui motel, unde stiti ca nimeni nu va va deranja si nu va sti secretele de cuplu. Ei bine, v-ati putea insela; cineva ar putea viziona fiecare detaliu al momentelor petrecute in acea camera. Prin anii 1960, Gerald Foos si sotia sa au cumparat un motel in Statele Unite pe care l-au administrat timp de mai multe decenii, relateaza NewYorker.com. Proprietarul a fost insa arestat in momentul in care s-a descoperit ca aprope 29 de ani, acesta si-a spionat clientii in timp ce intretineau relatii intime, scrie Click.

Performanta unui dresor: a invatat trei caini sa piloteze avionul. Un dresor de caini din Noua Zeelanda a reusit sa invete sa piloteze avionul trei patrupezi inclusi intr-un program special, conceput pentru realizarea documentarului "Dogs Might Fly" (Cainii ar putea sa zboare - n.r). Catelul Reggie a fost primul care a prins din zbor cum sa piloteze un avion si l-a mentinut pe traiectorie timp de 15 minute, dupa cum a povestit zoologul si expertul in comportamentul animalelor Mark Vette. Cainii au invatat sa piloteze in simulatorul de zbor, cu ajutorul semnalelor luminoase si abia dupa aceea s-au urcat la bordul unui avion. Astfel, lumina albastra le indica sa faca la stanga, cea rosie la dreapta si cea alba le semnala sa mentina avionul in linie dreapta, informeaza Adevarul.

Un barbat a intat pe contrasens, in masina sotiei sale. Ce a patit femeia. Accident bizar la Sannicolau Mare, duminica dupa-amiaza. Un tanar de 29 de ani, care s-a urcat sub influenta bauturilor alcoolice la volanul masinii sale, a intrat pe contrasens direct intr-o alta masina condusa chiar de sotia sa. In urma impactului, sotia soferului vinovat si o prietena cu care aceasta se afla in masina au ajuns la spital. In urma impactului, tanara aflata la volan si o prietena a ei aflata pe scaunul din dreapta, ambele de 19 ani, au fost ranite si transportate de urgenta la spital, potrivit tion.ro, relateaza Libertatea.

Ce au gasit vamesii chinezi intr-un bagaj de mana. Este cea mai mare captura de acest fel din ultimii 25 de ani. Lucratorii vamali dn provincia Shandong (estul Chinei) au facut o captura impresionanta dupa o banala cautare in bagajul de mana al unui barbat. Atunci cand au examinat geanta cu raze X, oamenii legii au gasit 2.800 de de fluturi morti, adusi ilegal in tara. Dintre acestia, 1.800 sunt specii protejate prin lege potrivit Conventiei internationale de comert cu specii ale faunei si florei salbatice, aflate pe cale de disparitie, la care China a aderat in anul 1980, potrivit Stirile ProTv.