Barbatul orb care citeste cu ajutorul ochelarilor. Cum este posibil. O pereche de ochelari i-a dat posibilitatea unui barbat orb sa citeasca pentru prima oara in 20 de ani. Luke Hines din Marea Britanie si-a pierdut vederea cand avea 7 ani, din cauza unei tumori cerebrale. Acum, el a putut sa citeasca din nou cu ajutorul unei perechi de ochelari de ultima tehnnologie.Din cauza faptului ca este orb, Luke nu a putut sa mearga la scoala si nici sa isi gaseasca un loc de munca, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Umbla goala pe strada si implora turistii sa faca sex cu ea. O femeie aproape dezbracata care implora turistii sa se culce cu ea a fost filmata pe strazile aglomerate ale unui oras din China. In imagini se observa cum un barbat este acostat de femeia aproape goala, care incearca apoi sa il dezbrace. Purtand doar o pereche de cizme negre inalte pana peste coapse si o pereche de chiloti minusculi, femeia implora un turist sa faca sex cu ea in plina strada, relateaza Click.

O femeie din SUA considera chipsurile o binecuvantare, dupa ce s-a inecat cu unul. Poveste incredibila, in Statele Unite. O femeie a aflat ca este bolnava de cancer dupa ce s-a inecat cu un chips. Sotul ei a fost cel care i-a recomandat sa mearga la medic. Iar de acolo pana sa afle ca are o tumora a fost doar un pas.De mai bine de 20 de ani, femeia mananca o punga cu chipsuri in pauza de pranz, la serviciu. De curand insa, s-a inecat cu o felie de cartof, iar experienta i-a dat emotii serioase. Acasa, i-a povestit sotului ce a patit, anunta StirileProTV.

Salteaua care iti spune daca partenerul te insala. Tehnologia inclusa intr-o saltea ar putea sa-i ajute pe unii sa afle daca partenerii sunt infideli. Din cate se pare, Spania ar fi o tara recunoscuta pentru numeroasele cazuri de adulter care au loc acolo. Astfel, in conditiile in care procesele de divort sau despartirile neplacute nu au reusit sa-i convinga pe unii barbati sa nu mai insele, cineva s-a gandit ca tehnologia ar putea sa fie de ajutor. Astfel a luat nastere salteaua inteligenta care il poate avertiza pe utilizator ca exista posibilitatea ca partenerul sau de viata sa fie infidel, scrie PlayTech.ro.

Cum si-a distrus un afacerist propria companie. Acum regreta amarnic. Un afacerit pe nume Marco Marsala a facut o greseala pe care o va regreta toata viata. A incercat sa insereze o linie de cod pentru site-ul afacerii sale, dar a tiparit o comanda prin care a sters orice urma de existenta a companiei sale. Au disparut chiar si site-urile prin care isi cauta clientii. Marsala si-a publicat marea greseala pe un forum numit "Server Fault" unde le-a spus tuturor cum si-a distrus propria companie de pe propriul calculator, relateaza Click.