Ciudatele cupuluri ale lumii create impotriva naturii. Zeci de exeple cu oamenii si relatiile bizare dintre ei. El mic, ea inalta. El slab, ea supraponderala. El inalt, ea o mana de om. Din astfel de oameni sunt compuse cele mai ciudate cupluri ale lumii. In ciuda diferentelor uriase dintre ei, barbatii si femeile din imagini au gasit un canal comun: iubirea. Si poate si pasiunea, pentru ca este evident ca protagonistii galeriei foto sunt foarte pasionali. Acest aspect li se citeste in priviri. Morala acestui montaj foto ar putea fi urmatoarea: fiecare are o pereche doar a lui, indiferent de circumstante, scrie Evz.

faze tariFoto: Colaj foto

Un chinez a depus in banca o tona de monede. Un chinez numit Yhang, din Changchun, nord-estul Chinei, i-a socat pe angajatii unei banci din orasul sau. El a depus recent aproape o tona de monede, in valoare de 100.000 de yauani (circa 61.158 de lei). Doi oameni si un politist au ajutat la cararea banilor inveliti in hartie.Barbatul, in varsta de 54 de ani, detine un lant de aparate care distribuie apa minerala in intreaga tara, anunta Click.

Un pescar rus prinde pesti cu penisul. Undita nu mai este deloc la moda in randul pescarilor din Rusia! Acolo, pestii se prind, mai nou, cu organele genitale masculine. Un pescar a demonstrat cum se poate pescui cu penisul. Barbatul, de origine rusa, a intrat in apa complet dezbracat, iar in scurt timp a iesit afara cu un peste Grayling pe organul genital, scrie Click.

Cum faceau sex oamenii in Evul Mediu. Stiai ca in Evul Mediu Biserica se implica in viata sexuala a enoriasilor, avand opinii si legi privitoare la activitatile lor erotice? Documentele medievale scot la iveala o viziune interesanta, dar bizara (in unele cazuri) asupra sexualitatii. Actele sexuale erau descrise in detaliu, iar randurile respective erau insotite de entuziasm si polemici. Iata cum se facea sex in Evul Mediu si la ce practici ciudate apelau oamenii!Persoanele care erau prinse ca faceau sex in afara casniciei erau pedepsite aspru. Spre exemplu, femeile erau rase in cap si inchise pe viata sau chiar omorate, insa totul depindea de comportamentul sotului lor. Mai mult de atat, preotii erau incurajati sa raporteze adulterul, relateaza Realitatea.net.

Visul oricarui barbat! In loc de apa ii curge bere la robinetul de la chiuveta. Cum a fost posibil. Andrey Eremeev, un mecanic din orasul Chelyabinsk, Rusia, a reusit sa-si indeplineasca un vis la care aspira orice barbat. In incercare de a-si potoli dorinta insatiabila de bere, un rus si-a montat o instalatie ingenioasa la un robinet in bucataria lui, oferindu-i acces nelimitat la bautura spumoasa! Visa de mult sa ii curga apa la robinet, iar acum si-a indeplinit dorinta. Ideea a pornit mai mult de la o gluma, anunta Libertatea.