Cu ce se ocupa barbatul care sustine ca s-a culcat cu 2.500 de femei. La 27 de ani, Danny Wagster, un tanar din Manchester, se lauda ca in ultimul deceniu s-a culcat cu 2.500 de femei. Nu se sfieste sa marturiseasca faptul ca si-a inselat iubita cu 50 de alte doamne si domnisoare. La 18 ani, Danny a descoperit sala de forta si, odata cu muschii, a crescut si atentia pe care femeile i-o acordau, insa el spune ca din toate fetele cu care a avut relatii intime doar de doua i-a pasat cu adevarat, informeaza Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Peris, comuna cu mai multe parcuri pe cap de locuitor decat Bucurestiul. Peris este o comuna ilfoveana cu 7.557 de locuitori, un palat regal contruit de Carol I, sapte situri arheologice si cinci parcuri, cu banci si locuri de joaca pentru copii. "Pentru ce este nevoie de atatea parcuri in comuna?", se intreaba un locuitor. Prin comparatie, in Bucuresti, la aproape 2 milioane de locuitori, sunt in jur de 50 de parcuri, adica un parc la 40.000 de locuitori. In Peris, fiecare parc corespunde unui numar de 1.511 locuitori. Omul si-a trimis nedumerirea, in scris, la redactie, impreuna cu mai multe chestiuni legate de adminstratia publica locala. Desigur am verificat informatia si, intr-adevar, comuna Peris, judetul Ilfov, are cinci parcuri. Am putea spune mega-parcuri, daca e sa ne raportam la dimensiunile acestor locuri de recreere, scrie Libertatea.

A observat ca se crapa asfaltul. Ce s-a intamplat in secundele urmatoare. Pare un scenariu desprins dintr-un film, insa sunt imagini cat se poate de reale, care insa puteau duce la un adevarat dezastru. O intersectie din centrul orasului Hangzhou din China s-a transformat, in doar cateva minute, intr-un crater urias cu o adancime de 2 metri. Cel care a observat la timp ca asfaltul incepe sa se crape a fost un politist, care dirija circulatia in zona. Nu a stat prea mult pe ganduri si a directionat toate masinile spre alta zona, inainte ca soseaua sa cedeze sub greutatea acestora, scrie Click.

Jihadistul care a reusit sa le infurie pe adeptele ISIS. Ce fotografii le trimite ca sa le convinga sa lupte pentru Islam. Barbatul, care foloseste pseudonimul Jazwari Saraqib, posteaza propaganda jihadista pe retelele de socializare si cauta recruti pentru Statul Islamic. Insa cei care au vrut sa afle mai multe despre el au aflat ca foloseste si metode mai neconventionale - le trimite "voluntarelor" fotografii cu el in pielea goala, iar unele cazuri trece si la fapte, potrivit Stirile ProTv.

Cartierul-fantoma din Timisoara: locuitorii nu au acte pe case si nici adrese in buletine. Situatie bizara intr-un cartier defavorizat de la periferia orasului Timisoara. Majoritatea localnicilor de ani nu au acte de proprietate pe pe case, desi locuiesc de decenii intregi aici, iar din cauza ambiguitatii domiciliului lor in buletine nu figureaza cu nici o adresa. Cartierul a luat fiinta tocmai in 1921, cand proprietarul fabricii de caramida Kuncz le-a permis muncitorilor, majoritatea de etnie roma, sa isi ridice baraci in care sa locuiasca. Fabrica s-a inchis, dar oamenii au continuat sa locuiasca acolo si de ani de zile incearca sa intre in legalitate in privinta actelor, insa autoritatile locale fac doar promisiuni, relateaza Libertatea.