Scena incredibila la maratonul Londrei! Oamenii au furat apa destinata alergatorilor. Aproximativ 40.000 de alergatori au participat la maratonul de la Londra, una dintre cele mai prestigioase curse de acest gen din lume. Evenimentul a fost pentru unii spectatori si un moment bun pentru a fura. Mai precis, pe retelele de socializare a aparut un filmulet in care se vede cum mai multi oameni se ingramadesc sa fure apa destinata alergatorilor. Oamenii isi pun mai multe sticle cu apa in buzunare, in timp ce unii dintre ei au venit pregatiti cu sacose si au furat baxuri intregi, relateaza metro.co.uk. Inregistrarea a devenit virala, iar oamenii au lasat o multime de comentarii in care condamna comportamentul celor care au furat apa. Maratonul de la Londra a fost castigat de kenyanul Eliud Kipchoge, pentru al doilea an consecutiv. El a alergat cei 42,195 km in 2h 03min. 04sec, al doilea timp din istorie in aceasta proba, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Stii de ce, in toate reclamele la ceasuri, e ora 10.10? Daca o sa priviti cu atentie panourile publicitare sau imaginile promotionale din reviste la ceasuri, o sa observati un detaliu neschimbat: majoritatea indica aceeasi ora: 10.10. Explicatia nu e deloc complicata. Cautand pe site-ul Amazon dupa cuvantul-cheie "ceas", veti obtine mii de rezultate, cele ami multe setate la aceeasi ora, scrie adevarul.ro. Motivul pentru fixarea ceasurilor la ora 10:10, dupa cum se explica intr-un articol publicat in cotidianul american The New York Times, este astfel sunt incadrate cel mai bine brandul si logo-ul producatorului, potrivit lui Andrew Block, vicepresedintele executiv al comerciantului de ceasuri Tourneau. Majoritatea firmelor producatoare de ceasuri de mana au logo-ul in partea frontala a ceasului, iar setarea orei, de pilda, la 12.05 sau la 1.20 l-ar acoperi. In plus, pozitia limbilor la ora 10.10 aduce cu un zambet, ceea ce poate influenta decisiv potentialul client, anuntaClick.

Insula care costa mai putin decat o vila. O insula din largul Australiei costa mai putin decat o vila in Marea Britanie, scrie The Independent. Cu doar 150.000 de lire puteti fi proprietarul propriului colt de paradis in largul coastei Tasmaniei. "Este o insula atat de linistita - cand esti acolo te simti ca si cum ai avea partea ta de lume, retrasa si calma", a spus agentul de vanzari Simon Purdon. Acest lucru poate fi cu atat mai atragator cu cat pretul insulei, cotata la 150.000 de lire, este mai mic decat pretul mediu al unei locuinte in Marea Britanie, care costa 285.000 de lire, conform Oficiului National de Statistica, scrie The Independent. Cumparatorul ar urma sa imparta terenul de 1,5 hectare cu alte trei familii, singurele care locuiesc pe insula, informeazaDescopera.ro.

Gafa incredibila facuta de Departamentul de Stat al SUA. Steagul Germaniei a fost prezentat gresit intr-un pliant. Steagul Germaniei a fost prezentat gresit intr-un pliant editat de Departamentul de Stat american. Gafa are loc in timpul vizitei pe care presedintele american Barack Obama a efectuat-o in Germania. Greseala a fost semnalata de un jurnalist german care a publicat pe Twitter o fotografie cu pliantul, care are si antetul Casei Albe. Astfel, in pliantul destinat jurnalistilor culorile steagului Germaniei sunt inversate - rosu negru si galben. Varianta corecta este negru, rosu si galben. Barack Obama a ajuns ieri in Germania, cand s-a intalnit cu Angela Merkel. De astfel, presedintele american a laudat politica adoptata de Merkel in privinta crizei migrantilor. Astazi, Obama va sustine un discurs la Targului de tehnologie de la Hanovra, cel mai mare de acest fel din lume. Mai tarziu, Barack Obama si Angela Merkel se vor intalni cu premierul britanic, David Cameron, premierul italian, Matteo Renzi, si cu presedintele francez, Francois Hollande, scrieLibertatea.

Asa arata cel mai inalt ascensor din lume. Un lift cum nu s-a mai vazut! In parcul din Padurea Zhangjiajie, din China, a fost construit cel mai periculos lift din lume. Se numeste 100 de dragoni ai cerului si, in numai 2 minute, te ridica din padure pe varful unui munte. Liftul cu pereti din sticla masoara 326 de metri si este cel mai inalt lift exterior de pe planeta. Ascensorul poate sa urce 150 de persoane in orice moment pe cele 3 ramuri ale sale. Numerosi turisti se inghesuie sa incerce senzatii tari aici, desi este foarte riscant. Liftul a fost deja inchis de cateva ori din cauza defectiunilor, anuntaClick.