Ce a gasit o femeie cand si-a cautat propriul nume pe Google. Rezultatele au socat-o si a mers imediat la politie. In urma cu 6 ani, o femeie din Statele Unite si-a cautat numele pe Google, din curiozitate. Rezultatele au socat-o, aceasta a gasit fotografii nud cu ea, alaturi de nume si adresa, pe mai multe site-uri pornografice. Rebekah Wells a apelat imediat la autoritatile din orasul sau natal din Florida, unde un politist i-a preluat cazul. Peste un an, femeia a format un cuplu cu politistul si, dupa ce relatia lor s-a incheiat, Rebekah a declarat ca barbatul a amenintat-o ca o sa puna si el pe internet poze nud cu ea. Dupa ce a reusit sa scoata de pe internet toate fotografiile, Rebekah Wells a lansat un site ce lupta impotriva abuzurilor de acest fel. Ea doreste sa ajute si alte femei care au trecut prin acelasi lucru, pozele private fiind publicate de fosti iubiti pe site-uri pentru adulti, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aceasta femeie din SUA ar putea fi prima persoana din lume care NU va imbatrani. ''Vom scrie istorie''. Elizabeth Parrish, director general al Bioviva USA Inc, sustine ca este prima persoana din lume care nu va fi afectata de efectele imbatranirii naturale. Anul trecut, in cadrul laboratoarelor companiei pe care o conduce, femeia a fost supusa unui tratament genetic care a avut ca scop stoparea proceselor de epuizare a masei musculare si a celulelor stem aparute odata cu inaintarea in varsta. Experimentul continua si in momentul de fata, iar daca rezultatele se dovedesc a fi favorabile, specialistii Bioviva USA Inc vor fi primii cercetatori care reusesc cu succes sa aplice un tratament de alungire a telomerilor pe un subiect uman. ,,Metodele terapeutice utilizate la ora actuala aduc foarte putine beneficii persoanelor care sufera de boli aparute odata cu inaintarea in varsta. Progresele facute in domeniul biotehnologiei ne pot permite sa imbunatatim aceasta situatie, iar daca tratamentul conceput de noi se va dovedi a fi eficient inseamna ca vom scrie istorie", sustine Elizabeth Parrish, anuntaDescopera.ro.

Au pierdut pariuri grele si au ajuns in ipostaze penibile. Oamenii de pe strada ras cu lacrimi cand i-au vazut. Pariul este pariu si chiar daca este pierdut, trebuie onorat, indiferent de consecinte. Aceasta este o regula ce tine de onoare si de la care oamenii din imagini nu s-au abatut, fapt pentru care merita sa fie felicitati. Chiar daca a trebuit sa apara pe strada in fel si fel de ipostaze, unele mai rusinoase ca altele, acestia au fost corecti si au respectat miza pariului. Persoanele ghinioniste au generat amuzamentul tuturor celor care i-au vazut si care au contribuit la viralitatea imaginilor din montajul foto, informeazaEVZ.

Sex la metrou. Calatorii au chemat politia. Un cuplu de amorezi a facut furori zilele trecute pe peronul unei statii de metrou din Barcelona, Spania. Chiar daca peronul din statia Liceu era destul de populat, doi tineri au cedat poftelor carnale si au inceput sa faca sex, ca si cum ar fi fost in intimitatea propriului dormitor. Barbatul nu a avut nici o problema sa de dezbrace la bustul gol si sa-si satisfaca iubita in vazul tuturor, pe una dintre bancutele unde calatorii asteapta de obicei metroul. Reactiile calatorilor au fost diverse. Daca unii s-au amuzat copios pe seama momentului si chiar au filmat scena cu telefonul, altii si-au exprimat indignarea si chiar au chemat politia. Martorii spun insa ca nici la vederea oamenilor legii "porumbeii" nu s-au oprit. Ba chiar le-au spus politistilor sa-i lase in pace, scrieLibertatea.

Motivul pentru care hotelierii evita numarul 420 pentru camere. Efectul pe care l-ar avea asupra clientilor. Multe hoteluri refuza sa aiba o camera cu numarul 420, relateaza Mirror. Se pare ca acest numar ar incuraja vizitatorii sa consume cannabis. Asadar, hotelierii prefer sa il excluda total, pentru a preveni orice incident. In timp ce unii sar peste numar pur si simplu, altii au gasit tot felul de solutii pentru a ocoli problema, cum ar fi inlocuirea camerei 420 cu 419+1. Controversa acestui numar este legata de consumul de cannabis. Data de 20 aprilie este cunoscuta pentru consumatorii de marijuana drept zi special dedicata anual acestei activitati. Pe 20 aprilie, la ora 16:20, sustinatorii se aduna pentru a convinge guvernele din toata lumea sa scoata cannabisul de pe lista drogurilor periculoase. Intr-un hotel din SUA, placuta cu numarul 420 aflat pe usa a fost luat drept suvenir de atat de multe ori incat hotelierii au fost nevoiti sa renunte definitiv la semn si sa scrie numarul camerei direct pe usa, anuntaStirileProtv.ro.