A devenit milionara dupa ce a castigat la Loto, insa dupa ce a incasat banii au urmat problemele.O tanara din Marea Britanie care a devenit milionara dupa ce a castigat marele premiu la loto s-a lovit de un adevar dur dupa ce a intrat in posesia banilor. Jane Park a castigat un milion de lire in 2013, pe cand avea doar 17 ani, relateaza The Sun. Dupa ce a incasat banii, tanara si-a rasfatat iubitul cu cadouri foarte scumpe, insa a realizat ulterior ca acesta nu o iubea ci era interesat de banii ei. Ea a povestit ca i-a cumparat cumparat tanarului de 22 de ani numeroase cadouri de lux, printre care un ceas Rolex de 7.000 de lire si o masina. Cei doi s-au despartit luna trecuta, iar Jane spune ca fostul iubit refuza sa-i inapoieze masina, desi este pe numele ei, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

De la 250 de kile a ajuns manechin.Avea o burta cu circumferinta de 1,52 metri si nu il mai incapea nici o camasa. Atunci, Oliver Bales s-a hotarat: trebuie sa slabeasca. Asa a renuntat la cele patru saorma, opt hamburgeri si inghetata pe care le devora zilnic. Visul lui a fost sa aiba o greutate normala si sa prezinte moda intr-o buna zi. "Eram deprimat, copiii ma aratau cu degetul si strigau dupa mine "balena"", a declarat tanarul pentru Daily Mail. Bales, din Portsmouth, Marea Britanie, a primit recent premiul pentru cea mai spectaculoasa transformare a unui om inscris in programul national antiobezitate, dupa ce a slabit 170 de kilograme. La o inaltime de aproape 1,80 metri, el cantareste acum 80 de kilograme si vrea sa mai dea jos doar... doua kilograme. Cel mai greu i-a fost sa renunte la saorma, pentru ca ii place la nebunie. Acum se gandeste sa alerge la maraton si, din toamna, sa prezinte colectia de haine a unei case de moda prestigioase din Londra, scrieClick.

Sylvia dezvaluie ce ritual are in seara de Inviere! "Nu mai ai voie sa o privesti. O arzi".Sylvia este o persoana credincioasa, iar in preajma sarbatorilor incearca sa tina cont cat mai mult de traditii. Artista a dezvaluit ce ritual are in noaptea de Inviere. Mai mult, se pare ca acest ritual ii aduce si noroc. "Imi place sa merg la Inviere, sa cant "Hristos a inviat!", sa iau lumina, sa o duc acasa si sa aprind lumanari prin casa. Apoi imi iau cateva momente sa spun o rugaciune. De Paste multumesc pentru ce am, imi setez intentiile pentru tot restul anului pe care le pun pe o foaie de hartie pe care apoi o ard. Se spune ca nu e bine sa o recitesti. Acolo pui lucrurile negative de care vrei sa scapi si lucrurile pozitive pe care vrei sa le capeti. Ai setat intentiile catre Univers si apoi arzi hartia, asa am auzit. Mi s-au indeplinit multe lucruri. Daca ai scapat hartia pe jos in timp ce o scrii, nu mai ai voie sa o iei, sa o privesti", potrivitLibertatea.

Fana a serialului criminalistic CSI, o femeie din Spania a rezolvat o crima petrecuta intr-un parc.O femeie, gardian intr-un parc din Sevilla, a ajutat politistii spanioli sa rezolve o crima. Femeia este fana a serialului criminalistic CSI, ceea ce a ajutat-o sa gaseasca probe pe care investigatorii le-au omis, scrie The Guardian. Carmen Moreno, ingrijitoare a parcului Maria Luisa, a facut curatenie in urma politistilor care au investigat cazul unei femei de 31 de ani, care aparent s-a sinucis. La locul faptei, Carmen a observat cateva servetele patate cu sange si, asa cum a vazut in serialul ei preferat, le-a pus in pungi separate, pentru a nu compromite potentialele probe importante, informeazaStirile ProTv.

Si-a aratat vaginul la camera, in timpul unei transmisiuni! Ce a patit.Comunitatea celor care adora jocurile pe calculator este una foarte activa pe Internet. Ba chiar unii dintre jucatorii mai buni ai anumitor jocuri au fani si admiratori care ii urmaresc peste tot. Lea May are o adevarata legiune de fani in lumea virtuala, unde acestia ii urmaresc transmisiunile video live. Intr-una dintre aceste transmisiuni, Lea si-a aratat vaginul la camera, insa nu a fost ceea ce au crezut cu totii. Tinerei, originara din San Diego, California, i-a fost restrictionat accesul de a mai intra in direct pe platforma Twitch, pe care s-a intamplat incidentul. Apoi, Lea a simtit nevoia sa explice gestul facut, potrivit mirror.co.uk, citat deClick.