Activitati inedite in familie: Tatal si fiica danseaza impreuna la bara. O familie din Marea Britanie se poate lauda cu o activitate cel putin inedita: dansul la bara. Nu doar atat, insa. Tatal si fiica sa fac echipa si danseaza impreuna la bara. Mai mult, cei doi au reusit sa ajunga in finala unei competitii nationale din Regat. Hazel Roberts, in varsta de 24 de ani, a inceput sa danseze singura la bara. Acelasi lucru l-a facut si tatal ei, Dave, in varsta de 50 de ani, care ii impartatea pasiunea pentru dansul la bara. Timp de trei ani, ei s-au antrenat pe conto propriu, fara sa fie de activitatile celuilalt. Cand au aflat, Hazel si Dave au decis sa faca echipa. Initial, Dave s-a gandit ca ar putea sa fie ciudat sa danseze impreuna cu fiica sa, insa a trecut rapid peste prejudecati, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un francez a dat firma in judecata pentru ca nu avea nimic de facut la serviciu. "Imi era rusine sa iau bani degeaba". Un fost director de la o companie de parfumuri din Franta a inceput un proces impotriva angajatorului care, spune el, l-a "trecut prin iad". Frederic Desnard a lucrat vreme de 8 ani pentru compania franceza Interparfums, ca manager. La sfarsitul lunii septembrie 2014 a fost dat afara, scrie L'Express. Omul spune insa ca incepand din 2010, firma ￯l-a distrus￯, punandu-l sa se ocupe doar de sarcini marunte, plictisitoare si stresante ￯ si asta fiindca departamentul pe care il conducea pana atunci a fost restructurat. "Eram deprimat, imi era rusine sa iau bani fara sa fac nimic", afirma Desnard, care spune ca stresul si lipsa oricarui stimul intelectual i-au produs probleme grave de sanatate, inclusiv un atac de epilepsie in timp ce era la volan din cauza caruia a facut un accidente de masina. Fostul manager afirma ca a ￯trecut prin iad￯ din cauza angajatorului si cere daune de 150.000 de euro pentru ceea ce el numeste "bore-out" - o afectiune profesionala nerecunoscuta in Franta, anuntaStirileProtv.ro.

Bebelus urias. O femeie a nascut un baietel de aproape sase kilograme. O femeie din Australia a fost obligati de doctori sa nasca prin cezariana, deoarece nasterea s-a dovedit a fi mult prea dureroasa pentru ea. Cand s-a trezit din anestezie, ea a fost uimita sa descopere ca baietelul ei cantarea aproape 6 kilograme. Breanna Sykes, din Perth, a reusit sa-I suprinda pe doctori cu nasterea sa. Mai mult, medicii de la spital s-au adunat sa vada baiatul care a cantarit nu mai putin de 5,9 kilograme la nastere. "Unul dintre doctori mi-a spus ca este cel mai mare bebelus pe care l-a vazut in cariera sa de 15 ani", a povestit mama, relateaza Daily Mail. Greutatea medie a unui bebelus la nastere este de putin peste trei kilograme. Astfel, bebelusul de sase kilograme cantareste cat unul de trei luni. In ciuda greutatii sale, el este perfect sanatos, informeazaLibertatea.

Pompierii din SUA, chemati sa goneasca un urs care a atacat frigiderul unei familii. Pompierii din Colorado si-au imbogatit experienta profesionala, dupa rezolvarea unei urgente cu totul aparte. Au fost chemati sa goneasca un pui de urs, prins in flagrant pe cand devaliza frigiderul unei familii. Lihnit de foame, ursuletul a ajuns la etajul al doilea al unui bloc de apartamente si a patruns intr-o locuinta. Dupa ce "Mos Martin" a aparut in cadrul usii, pompierii au racnit la el cat i-au tinut plamanii. Desi rudimentara, metoda a avut efectul scontat, iar intrusul a rupt-o la fuga, scrieStirileProtv.ro.

S-a impuscat in cap in timp ce isi facea un selfie. Un adolescent din India s-a impuscat in cap in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu pistolul tatalui sau. Tanarul, in varsta de 15 ani, a murit, relateaza Russia Today. Un glont a atins fruntea adolescentului Amandeep Singh, in varsta de 15 ani, in timp ce incerca sa faca un selfie cu pistolul tatalui sau. Potrivit sursei citate, tanarul a apasat tragaciul in loc sa apese pe botonul camerei de fotografiat. El era alaturi de sora sa, in momentul incidentului. Tanarul a fost transportat de urgenta la spital, insa a murit din cauza ranilor. Acesta nu este singurul caz de acest fel din India. Cel putin 11 oameni au murit anul acesta in tara asiatica in timp ce incercau sa-si faca fotografii, anuntaLibertatea.