​Lista de asteptare de 32.000 de persoane la restaurantul unde mananci in pielea goala. Un restaurant din Londra a devenit o adevarata atractie, chiar inainte de deschidere. Motivul? Clientii pot sa manance in pielea goala. Resturantul Bunyadi se va deschide in luna iunie, insa 32.000 de persoane sunt deja inscrise pe lista de asteptare, relateaza CNN. Desigur, unii clienti pot sa-si pastreze hainele pe ei daca isi doresc. Cu toate acestea, avand in vedere lista uriasa de asteptare, e clar ca ideea de a manca nud este pe placul multor oameni din capitala Marii Britanii. Restauranul va putea gazdui doar 42 de oameni in acelasi timp, iar locatia sa este inca necunoscuta. Mai mult de atat, cei care vor ajunge in restaurant nu vor putea sa-si faca fotografii, deoarece clientii isi vor lasa telefoanele mobile la intrare, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Capitala care se confrunta cu o epidemie de turbare in randul aricilor. Cum au fost sfatuiti localnicii sa procedeze. Locuitorii din Moscova se confrunta cu o problema care, desi pare inofensiva, ameninta sa devina cat se poate de serioasa. Inspectorii de la controlul animalelor au descoperit doi arici infectati cu rabie in districtele Dmitrovsky si Solnechnogorsky din Moscova si nu se stie deocamdata sigur numarul animalelor care sunt infectate. Localnicii au fost sfatuiti sa nu atinga sau sa captureze arici, iar iubitorii de animale au fost avetizati ca se pot imbolnavi de turbare si daca sunt intepati de un singur spin al aricilor bolnavi. Pana acum, au fost descoperite 70 de cazuri de rabie in randul animalelor din jurul Moscovei, dintre care 57 de cazuri la vulpi, alte 9 la ratoni, dar si la o veverita si o caprioara, anuntaStirileProtv.ro.

Vor strabate 87 de tari si se vor casatori in fiecare. Tineri, frumosi si indragostiti, Diana (26 de ani) si Florin (28 de ani) vor porni pe 23 mai in calatoria vietii lor, ocolul Pamantului pe motocicleta. Cei doi tineri au pe lista 87 de tari de pe cinci continente si vor sa doboare cinci recorduri modiale. S-au indragostit pe motociclete, s-au casatorit tot asa. Acum, Diana si Florin Moraru fac ultimele pregatiri pentru aventura care va incepe peste 19 zile. Diana este prahoveanca, din Boldesti, iar Florin a facut liceul in Ploiesti, astfel ca, desi acum sunt stabiliti in Bucuresti, legaturile lor cu Ploiestiul, "orasul de suflet", despre care spun ca a reprezentat startul lor in viata, sunt foarte puternice. Diana si Florin s-au cunoscut in urma cu patru ani, iar dupa o scurta plimbare cu motocicleta si un suc au devenit nedespartiti. In aprilie anul acesta, s-au casatorit civil, intr-o ceremonie pe motoare, potrivit adevarul.ro. In viata de zi cu zi, cei doi lucreaza in corporatii, platesc rate si au o viata normala. Ambii sunt pasionati de sport, Florin chiar de sporturi extreme si sporturi de contact, aventura si motoare, informeazaClick.

O scoala din Scotia nu are niciun elev scotian.Majoritatea elevilor sunt romani sau slovaci. O scoala din orasul scotian Glasgow are 222 de elevi, insa niciunul dintre ei nu este scotian. De fapt, 181 de elevi sunt romani sau slovaci, restul sunt est-europeni sau asiatici. Scoala se numeste Annette Street School, iar elevii sai nu vorbesc engleza ca prima limba, relateza Daily Mail. Din acest motiv, de multe ori profesorii abia se pot intelege cu copiii. Cei care locuiesc de mai mult timp in Scotia obisnuiesc sa le traduca celorlalti copii. "Nu avem niciun copil scotian in toata scoala. Majoritatea sunt fie slovaci, fie romi din Romania", spune directoarea scolii, Shirley Taylor, scrieLibertatea.

Bunicul sau l-a pus sa invete un cod inca din copilarie. Ce a descoperit intr-un seif ascuns, dupa moartea batranului. Un tanar din SUA a avut parte de o surpriza urisa cand a descoperit un seif in casa, dupa moartea bunicului sau. Intr-o postare pe o retea de socializare, baiatul a povestit ca bunicul sau l-a pus sa memoreze un numar cand avea doar patru ani. Anii au trecut, iar batranul s-a stins din viata in urma cu o luna. In timp ce facea curatenie prin casa, bunica tanarului a descoperit un seif al carui cod de deschidere nu il stia insa nimeni. Cand baiatul a introdus numarul pe care il stia din copilarie, seiful s-a deschis, iar inauntru a gasit o mica avere: 60.000 de dolari, anuntaStirileProtv.ro.