Un copil de 10 ani a primit 10.000 de dolari de la Facebook, dupa ce a descoperit o vulnerabilitate la Instagram. Jani, un copil in varsta de 10 ani din Finlanda, a descoperit o vulnerabilitate in reteaua de socializare si a primit 10.000 de dolari din partea Facebook, in cadrul programului Bug Bounty. Acest program presupune descoperirea si apoi semnalarea unei vulnerabilitati care poate compromite securitatea retelelor de socializare detinute de Facebook, printre care se afla si Instagram. Jani, un pusti din Finlanda in varsta de numai 10 ani, a gasit o modalitate de a sterge comentariile altor utilizatori din reteaua Instagram, fara a fi necesara autentificarea in conturile acestora, informeaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Creatura bizara descoperita in Groapa Marianelor. Specia este necunoscuta cercetatorilor americani. O creatura stranie straluceste in bezna adancurilor. Nu este o forma de viata extraterestra, ci o specie de meduza necunoscuta pana acum, care a fost descoperita de cercetatorii americani de la Administratia nationala pentru oceane si atmosfera. Imaginile au fost filmate cu ajutorul unui submarin teleghidat in Groapa Marianelor. Vezi imagini pe Stirile ProTV.

Un joc inspirat de catastrofa de la Cernobil face furori in randul intelectualilor din Rusia. Dezastrul nuclear de la Cernobil a provocat moarte, boli si contaminare radioactiva. Dupa 30 de ani, catastrofa din 26 aprilie 1986 a inspirat un joc practicat de cetateni rusi din cele mai nebanuite categorii sociale, potrivit RFI.n Moscova si alte orase din fosta Uniune Sovietica, unii entuziasti isi petrec week-end-ul prefacandu-se ca locuiesc in "zona moarta" din Cernobil. Nu este nimic altceva decat un alt episod din "mostenirea" lasata de tragedia de acum 30 de ani, care mai include filme, carti si jocuri video.Concurentii din acest joc folosesc ca decor constructii abandonate din jurul Moscovei. Ei se ascund sub scari intunecate si fac slalom printre obstacole, in timp ce incearca sa-si depaseasca rivalii in cautarea unor "artefacte magice", informeaza Descopera.ro.

In Brazilia se deschide primul parc cu tematica erotica. Pe langa celebrul Carnaval de la Rio, care atrage an de an milioane de turisti pentru a admira dansatoarele mai mult dezbracate, Brazilia se va lauda din 2018 cu un nou punct de atractie: un parc pentru adulti cu tematica erotica. Acesta va fi dotat cu masini in forma de organe genitale si peste tot se vor gasi gustari afrodisiace. Parcul se va numi ErotikaLand si va avea si un cinema "7D" cu scaune care vibreaza, o piscina pentru nudisti si un "tren al placerii" cu femei si barbati ce fac streaptease. De asemenea, va avea un loc de joaca pentru sex, ce va include si o roata Ferris, un tobogan de apa si labirint, sex shop, muzeu erotic sau jocuri erotice, iar in apropiere parcului vor fi mai multe moteluri, unde clientii pot deveni mai intimi, scrie Libertatea.

O femeie a platit 5.000 de lire pentru uciderea sotului pe care il insela. Asasinarea trebuia sa fie "in stil ISIS". Nurten Taycur, o femeie de origine turca, in varsta de 28 de ani, a comandat asasinarea sotului sau pe care il insela. Tanara a gasit un barbat care sa comita crima pentru suma de 5.000 de lire, dar a fost prinsa pana sa isi duca planul la bun sfarsit.Dupa ce a platit un avans de 1.000 de lire, femeia i-a cerut criminalului sa ii taie gatul sotului sau Ercan Akan si apoi sa scrie "ISIS" pe capota masinii sale. Ea si-a motivat decizia spunand ca: "In cultura noastra nu poti avea un amant, iar eu mi-am inselat sotul. Vreau sa moara, vreau sa dispara din viata mea", potrivit Stirile ProTV.