Un american a incercat sa fure un piton dintr-un magazin. Locul riscant in care a ascuns reptila. Nu cu mata in sac, ci cu sarpele in pantaloni. Asa a fost prins un american care incerca sa fure un piton de la un magazin de animale de companie din Florida.Tanarul avea un comportament suspect si agentii de securitate l-au urmarit pe monitorul cu imagini de la camerele de supraveghere. Au vazut cum ascunde un piton in pantaloni si au alergat spre el, reusind sa-l imobilizeze dupa o scurta lupta, scrie StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Culmea cenzurii! China interzice mancatul provocator de banane. Pentru ca, se pare, o noua industrie ia nastere in China, autoritatile au decis sa taie raul de la radacina. Cea mai noua pasiune a chinezilor este aceea de a urmari pe internet filmari cu tinere frumoase care mananca banane in mod provocator. Atat sunt de incantati de acest lucru, ca fetele ajung sa castige o mica avere doar pentru ca lasa orice strain sa le urmareasca in timp ce fac acest lucru. In plus, cele mai talentate primesc si cadouri scumpe, chiar daca de multe ori ajung sa le imparta cu reprezentantii firmelor care le difuzeaza inregistrarile, relateaza Libertatea.

Au facut bere din scamele adunate in buric. Uite ca si burtica de bere este buna la ceva! Strange scame, si dezvolta adevarate colonii de microorganisme numai bune pentru folosit in procesul tehnologic de productie al berii. Berarii Brendan Baker si Matthew Boustead au creat deja prima licoare... din buric. Absolventii Universitatii Monash, Brendan Baker, Doug Bremner si Matthew Boustead, si-au transformat pasiunea in idee de afacere. Recent, ei au omologat o noua reteta de bere si la 20 mai, o vor lansa cu mare tam-tam pe piata. Fabricuta lor se numeste 7 cent Brewery si, in loc de drojdie, folosesc bacteriile recoltate din buricele lor. Licoarea are gust puternic de malt, indulcit cu putin coriandru si esenta de portocale, anunta Click.

O televiziune a transmis live pe Facebook o cina la care toti mesenii erau dezbracati, iar inevitabilul s-a produs. Un reporter din Noua Zeelanda a mers pentru a transmite imagini live, pe TV si Facebook, de la un restaurant la care participantii la cina erau toti debracati. Daca mesenii au fost avertizati ca sunt in direct si si-au acoperit partile intime in acele momente, o chelnerita a intrat in cadru in "costumul Evei". Tanara venea din bucatarie, iar regia a taiat repede transmisia, insa mii de spectatori au apucat sa vada momentul, scrie go4it.ro.

O femeie, in varsta de 100 de ani, va aparea pe coperta Vogue. Bo Gilbert s-a ocupat de o afacerea infloritoare in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Care sunt secretele femeii ce a strabatut un secol si a devenit, luna aceasta, emblema celebrei publicatii. La respectabila varsta de 100 de ani, Bo Gilbert va marca o premiera aparand pe coperta editiei britanice Vogue, drept omagiu adus publicatiei care implineste un secol de la debut.Cu cu profesionisti in preajma, in haine si accesorii semnate de designeri celebri (ochelari marca Valentino, un top by Victoria Beckham, un trenci de la Dries Van Noten, o pereche de pantofi de la Celine si bijuterii de la The Row.), primul fotomodel ce a strabatut un secol a pozat pentru reclamele destinate acestui eveniment, anunta Evz.