Cum folosesc japonezii apa ca sa tina batranetea si cancerul la distanta. Peste 70% din organismul uman reprezinta apa, de aceea starea noastra de sanatate depinde foarte mult de calitatea si de cantitatea apei pe care o bem. Japonezii beau apa ionizata, europenii, apa plata, iar cei mai informati dintre locuitorii planetei consuma Apa PI. Faimosul inventator roman Henry Coanda spunea: "Oamenii sunt diferiti pentru ca apa este diferita". Mai ales ca apa este lichidul ce transporta elementele vitale in organismul nostru, trece prin peretele celulelor, transportand nutrienti si eliminand toxinele si reziduurile proceselor de ardere. Datorita necesitatii apei pentru organism, cercetatorii au incercat sa obtina o apa cat mai compatibila cu organismul uman, descoperind astfel apa vie, scrie Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Nu o sa-ti vina sa crezi ce se intampla cu corpul tau daca te acoperi cu cenusa! Uite ce boli trateaza banala cenusa! Cu toate ca nu multa lume vorbeste despre asta, cenusa vegetala trateaza foarte multe boli. Apa cu cenusa este cea mai buna, spun specialistii din domeniu, pentru a curata organismul de toate toxinele. Beneficiile cenusei vegetale asupra organismului sunt multiple, fiind adjuvant in tratarea unor boli precum : diaree cronica, balonari, paraziti intestinali, bradicardie, palpitatii, insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, alcoolism, hipoglicemie, paralizii, astm bronsic. O parte dintre cele mai importante, le puteti gasi in materialul de mai jos. relateaza Doctorul Zilei.

Iata cum poti slabi usor 5 kilograme! Vei reusi sa slabesti mai usor daca ai grija ca 25% din aportul caloric zilnic sa fie luat din alimente care contin proteine slabe in grasimi: fasole, ciuperci, nuci, nu doar carne de pui sau peste. In acest fel, iti asiguri senzatia de satietate, spre deosebire de situatia in care ai manca mai mult salate si ai ajunge sa te infometezi. Painea, pastele, pizza, covrigii, produsele de patiserie, orezul alb iti aduc un aport crescut de carbohidrati care ajung sa te baloneze si sa-ti ingreuneze digestia. In locul lor, introdu gustari cu fructe, proaspete sau deshidratate, salate de legume sau pur si simplu rontaie rondele de morcovi sau de ridichi, anunta Click.

Identifica acasa alunitele cu potential cancerigen. An de an, ne mai imbogatim cu alunite. Ca sunt determinate genetic, ca apar de la soare, ca le stim decand ne stim este important este sa intelegem ca suntem intr-o continua transformare si la propriu si la figurat. Uneori si alunitele se pot modifica din punct de vedere al formei, culorii, structurii. Modificarea lor poate avea la baza mai multi factori: expunere excesiva la soare, factori mecanici (lovire, zgariere, rupere din greseala). Primul pas, prezentarea de urgenta la medicul dermatolog. Monitorizarea alunitelor (nevi) este in primul rand o sarcina personala, deoarece fiecare dintre noi isi cunoaste cel mai bine propriul corp si este primul care poate observa orice schimbare aparuta, scrie CSDI.

Laptele cu scortisoara combate insomnia. Stim ca laptele este foarte sanatos pentru noi. Totodata, stim si ca scortisoara are foarte multe beneficii asupra organismului. Asadar, ce zici de combinatia dintre lapte si scortisoara? Beneficiile pe care le are asupra organismului sunt uimitoare, de aceea, ar trebui sa incluzi aceasta bautura in rutina zilnica. Sa prepari lapte cu scortisoara este foarte usor, relateaza Click pentru femei.