A ramas desfigurata, dupa ce i-a fost injectat ciment in fata, iar doctorii au refuzat sa o opereze.O femeie trannsexuala a fost desfigurata de o presupusa doctorita estetician, care i-a injectat in fata produse de pe piata neagra, neautorizate si care contineau substante chimice. Disperata, femeia de 48 de ani, a apelat la ajutorul unor medici profesionisti, de la o clinica din Los Angeles pentru a-i extrage implanturile din fata, ce contin ciment. Astfel, medicii au descoperit ca femeii ii fusesera injectate substante toxice si ilegale, ca uleiuri minerale, lipici, ciment si care, combinate, au produs umflaturi uriase in piele, lansand-o desfigurata, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Graba strica treaba. "Dorel" a lovit in cablurile STS din pasajul Piata Sudului.Recent, o echipa de muncitori care lucreaza la pasajul de la Piata Sudului a reusit, din neatentie, sa taie cablurile care apartin Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS). Aproape de Piata Sudului, locul unde muncitorii se chinuie sa finalizeze pasajul subteran, este situat un turn al STS. Potrivit unor surse, muncitorii sunt zoriti de Primaria Capitalei sa finalizeze cat mai repede lucrarile, mai ales ca ne aflam in plina campanie electorala pentru alegerea primarilor, informeazaLibertatea.

Iti face freza cu foarfeca-n gura.Majoritatea barbatilor din Varanasi, India, au trecut pe la salonul de frizerie al lui Ansar Ahmad, singurul frizer din lume care tunde cu foarfeca-n gura. Barbatul, care inca nu a implinit 40 de ani, a devenit o celebritate nationala dupa ce un amic l-a filmat in timp ce ii facea o freza "castron" unui client. Precizia cu care taia folosind foarfeca a uluit intreaga planeta, scrieClick.

Ipostaza total neasteptata in care a fost surprins Mitropolitul Moldovei.Mitropolitul Vladimir apare pe coperta revistei Splendid Magazine a editiei mai-iunie 2016. In cadrul rubrici "Istoria de pe coperta", poate fi citit un interviu exclusiv oferit de aceasta pentru revista citata mai sus. Pentru imaginea de coperta a revistei, Mitropolitul a pozat in vesminte bisericesti. Iata cum arata fotografia de pe coperta revistei, in care apare Mitropolitul Moldovei, scrie kankan.md, citat deGandul.

Soferul unei masini de pompe funebre a "pierdut" cadavrul pe care il transporta.Soferul unei masini de pompe funebre are de dat multe explicatii dupa ce s-a imbatat la pranz, in timpul serviciului, si a pierdut cadavrul pe care il transporta. Intamplarea morbida s-a petrecut in Italia. Soferul in varsta de 24 de ani trebuia sa transporte corpul neinsufletit al unei femei inapoi in Polonia, tara ei natala. In Munchen, a oprit sa manance la un restaurant unde, spun martorii, a si baut peste masura, scrie Daily Mirror, citat deStirile ProTv.