Doi frati gemeni s-au casatorit fiecare cu cate o sora geamana. Decizia radicala pe care au luat-o dupa numeroase incurcaturi. Reuniunile de familie pot deveni foarte stanjenitoare pentru doua cupluri de gemeni din China. Dupa mai multe confuzii, cei patru au decis ca este cazul sa apeleze la operatii estetice pentru a-si putea da seama cu cine stau de vorba. Fratii gemeni Zhao Xin si Zhao Xuan s-au casatorit in aceeasi zi cu Yun Fei si Yun Yang, care sunt si ele surori gemene identice. Dupa cateva incurcaturi stanjenitoare, cei patru au decis sa recurga la opreatii estetice pentru a putea diferentia sotul de cumnat, relateaza The Independent. Medicii de la spitalul Hongkang din Shanghai au fost de acord sa le faca mai multe interventii chirurgicale pe gratis. Operatiile nu le vor schimba radical aspectul gemenilor, ci doar le vor crea cateva trasaturi distinctive, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a masturbat timp de 16 ore si nu se putea opri! Motivul e uluitor. Luke Williams, un jurnalist din Melbourne, Australia, a fost protagonistul unui experiment social, in care a testat diverse droguri despre care scria o carte. Insa, acesta a dezvaluit ca de departe cea mai mare socanta experienta a avut "o dupa ce a consumat crystal meth (metamfetamina). Barbatul a marturisit ca din cauza acestui drog s-a masturbat timp de 16 ore, experimentand iluzii vii si pornografice, fiind un drog ce da o dependenta uriasa si care pe strada e cunoscut drept "ice" (n.r.- gheata). Luke, care in tinerete s-a confruntat cu dependenta de droguri si care a fost internat si intr-un centru de reabilitare, s-a mutat cu doi prieteni care erau dependenti de metamfetamina, in timp ce scria pentru carte, anuntaLibertatea.

Iese sa faca piata numai in sanii goi. Sa tot stai la coada langa ea! Chelsea Covington, de 27 de ani, din Maryland, SUA, este o activista extrem de implicata in campania de sustinere a drepturilor femeilor. Si pentru ca e mandra de corpul ei, de 3 ani isi face targuielile numai cu sanii pe afara. Toti barbatii se opresc sa faca poze cu ea. Multi dintre ei uita pe loc listele facute cu grija de neveste inainte sa plece de acasa si se intorc de multe ori ba fara pampersi, ba fara paine. Si asta pentru ca sunt mai interesati sa faca o poza cu femeia ciudata cu sanii beton care sta in fata lor la rand. Insa, conform legislatiei din SUA, nu pot face poze in magazin. Asa ca ies in fata localului si incep sa se pozeze cu telefonul. Chelsea iese pe strada in sanii goi de la 24 de ani. "Imi place corpul meu, recent s-a aprobat legea privind libertatea femeilor de a umbla in sanii goi pe strada asa ca imi exercit dreptul constitutional. Lucru pe care ar trebui sa il faca toate americancele", a declarat tanara pentru Vice.com, informeazaClick.

Cum isi apara rusii masinile de grindina. Imaginile care fac inconjurul internetului. Mai multi locuitori din regiunea rusa Stavropol au gasit o metoda inedita de a-si apara masinile de grindina. Pe internet au aparut imagini video din care se vede cum oamenii se intind pe acoperisurile automobilelor si cu mainile incearca sa arunce gheata de pe ele. Alti localnici si-au acoperit masinile cu paturi groase, scrie publika.md. Potrivit presei ruse, in ultimele doua zile, aceasta regiune din sudul Rusiei a fost lovita de mai multe ploi puternice insotite de descarcari electrice si grindina, scrieStirileProtv.ro.

Rapunzel din viata reala: Cum arata tanara care nu s-a tuns de 13 ani. O femeie din Rusia poate fi considerata Rapunzel din viata reala. Aceasta nu s-a mai tuns de 13 ani si nici nu planuieste sa o faca prea curand. De fapt, femeia vrea sa isi lasa parul sa creasca pana in podea. Femeia a devenit celebra pe Instagram, unde are peste 104.000 de fani. Acolo, ea posteaza fotografii cu parul ei care ii ajunge pana la gambe. Tanara a marturisit ca nu s-a mai tuns de 13 ani, adica din 2013. Initial, ea voia sa se tunda anul viitor, insa acum a marturisit ca va face acest lucru abia atunci cand va avea parul atat de lung incat sa atinga pamantul, anuntaLibertatea.