Bataie ca-n filme in Parlamentul din Africa de Sud. Bataie generala in parlamentul sud-african. Parlamentarii din opozitie au fost scosi cu forta din sala, in urma unui scandal care a dus la adevarate lupte. Alesii s-au batut cu gardienii, la scurt timp dupa ce au incercat sa-l impiedice pe presedintele Jacob Zuma sa rosteasca un discurs. Aproximativ 20 de membri ai partidului Luptatorii pentru Libertate Economica l-au huiduit pe presedintele tarii si pe presedintele Parlamentului, Baleka Mbete, in timpul discursurilor. Ei au fost ridicati cu forta din fotolii de gardieni in haine civile, iar in acel moment a inceput o adevarata bataie. Parlamentarii si gardienii s-au lovit cu pumnii si cu picioarele. Intr-un final ei au fost scosi din sala pe o usa laterala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Toaleta celui de-al treilea sex. Cum a reusit un tanar din Seattle sa obtina o incapere distincta. Intr-un liceu din Seattle a fost inaugurata o toaleta pentru asa-numitul "al treilea sex". Un elev care isi declara fara rezerve identitatea transsexuala s-a luptat sa obtina o noua incapere, distincta, la toaleta. Si a reusit! Destin Cramer, de 17 ani, si-a inceput campania inca din primul an de liceu. Nu se simtea in largul sau daca folosea toaleta comuna a baietilor; iar la fete, bineinteles, nu avea ce cauta. Cum adolescentul se saturase sa stea la coada la singura baie individuala, cea aflata la cabinetul medical, a pornit o campanie pentru reamenajarea toaletelor comune. Totusi, incaperea pentru cel de al treilea sex poate fi folosita de oricine. Dintre cei 1200 de elevi ai liceului respectiv, 10 au recunoscut public ca sunt transsexuali. Iar aproximativ 20% s-au identificat ca apartinand minoritatilor sexuale, anuntaStirileProtv.ro.

El si-a pus sani ca sa castige un pariu. De aproape 20 de ani are sani de femeie! Ca sa castige 100.000 de dolari (circa 398.567 de lei), canadianul Brian Zembic, de 55 de ani, si-a bagat implanturi cu silicon in piept. Apoi, le-a pastrat ca i-au placut. Brian Zembic este un parior inrait! In 1996, se afla intr-un restaurant impreuna cu doi prieteni si iubita unuia dintre acestia. "Daca as avea sani ca ai ei, as primi la fel de multa atentie!", le-am spus. Atunci, unul dintre cei doi prieteni l-a intrebat pentru cati bani si-ar pune silicoane precum femeile. Brian i-a spus ca si-ar pune sani pentru 100.000 de dolari. Au batut palma si pariorul a trecut la actiune. Fiindca nu avea bani de implanturi, a jucat table cu un chirurg estetician si a castigat 5.000 de dolari. In contul banilor, doctorul i-a pus sanii gratuit in octombrie 1996. Prietenul care a pierdut pariul si trebuia sa-i dea cei 100.000 de dolari a fost socat, informeazaClick.

L-au vazut citind literatura porno in metrou. Cum au reactionat calatorii la cea mai tare farsa. O farsa de zile mari a fost pusa la cale, recent, la metroul din New York. Actorul Scott Rogowsky a vrut sa testeze reactiile oamenilor atunci cand acestia vedeau ce citeste el pe drum. "Cum sa-ti maresti penisul, acasa, la birou sau pe drum", "Ai fost cu vreo fata de culoare", "Infectiile zonei genitale. Carte de colorat", "Garfiled Gay", "10.000 de fotografii cu penisuri" sunt doar cateva dintre titlurile false folosite de Scott. De fapt, el deschidea o carte oarecare, insa copertile erau schimbate cu cele de mai sus si multe altele. Reactiile calatorilor au fost dintre cele mai diverse. Unii s-au rusinat, altii s-au amuzat copios si si-au dat coate, iar multi dintre ei au facut poze cu telefonul mobil, scrieLibertatea.

Intamplare bizara pe o autostrada din SUA. Un barbat a alergat printre masini cu pantalonii in vine. Din seria intamplarilor bizare de pe autostrazile americane, avem acum un individ care a luat-o la fuga pe soseaua de viteza cu pantalonii in vine. Cum s-a luminat de ziua, zeci de soferi care mergeau spre serviciu, la Chicago, au sunat la numarul de urgenta pentru a semnala insolitul partener de trafic. Politisti, dar si lucratori din administratia transporturilor, au venit in graba ca sa rezolve criza. Pentru ca paralel cu soseaua erau sine de tren, curentul electric a fost intrerupt ca masura preventiva. Pana la urma, omul a fost imobilizat si urcat intr-o ambulanta. Nu se stie insa ce necazuri l-au indemnat sa faca aceasta incursiune periculoasa printre masini, anuntaStirileProtv.ro.