Modelul care a cheltuit o avere pentru a-si scoate sase coaste.Cat de frumoasa era inainte de operatii estetice. Obsedata sa aiba o cariera in modelling, o tanara suedeza a luat o decizie radicala: si-a scos sase coaste pentru a avea o talie mai subtire.Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America. Cea mai dificila operatie a fost cea de indepartare a coastelor. Pixee voia cu ardoare o talie de viespe, dar cu greu a reusit sa gaseasca un chirurg dispus sa o opereze, relateaza StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Desfacatorul de bere inteligent care iti notifica prietenii atunci cand deschizi o noua sticla. BOx este un desfacator de sticle inteligent care dispune de propria aplicatie si poate notifica o lista de prieteni de fiecare data cand utilizatorul deschide o noua sticla. Mesajele pot fi partajate pe Slack si Facebook Messenger. Exista chiar si un clasament al celor care desfac cele mai multe sticle. La trecerea de anumite nivele se ofera premii, anunta go4it.ro.

O fetita de 7 ani i-a "dat papucii" mamei sale. Uneori, copiii spun cele mai trasnite lucruri! Nu au filtru si sunt mai sinceri decat adultii, iar atunci cand le trece ceva prin minte, nu stau sa analizeze situatia. Spun ce simt si cu asta basta!O fetita de sapte ani s-a gandit sa ii faca o surpriza mamei sale de ziua ei. I-a scris o scrisoare pentru a-i spune "La multi ani!", insa totul a sunat ca un mesaj de despartire. Scrisoarea s-a viralizat imediat pe retelele sociale, facand deliciul internautilor, scrie Click.

Japonezii nu sunt normali cand pun in practica scenarii de infarct. Unii realizatori de emisiuni din Japonia exagereaza cu scenariile si pun in pericol viata protagonistilor, asa cum s-a intamplat in imaginile din filmulet. O femeie este invitata intr-un lift, dar ce se intampla la putine momente dupa ce intra, a socat lumea. Farsa presupunea o cadere in gol a nefericitei, ceea ce s-a si intamplat. Multi au ras si au fost amuzati, dar nu s-au gandit nicio clipa ca se putea intampla o tragedie, scrie Evz.

Gestul socant facut de o artista: motivul pentru care a pus la cale si si-a filmat propriul viol. O artista din Australia a reusit sa socheze pe toata lumea cu proiectul ei. Aceasta s-a filmat in timp ce era violata de un strain, in apartamentul ei din New York apoi a prezentat filmuletul la galeria ei din Melbourne. Tanara de 31 de ani a reusit sa isi uimeasca fanii cu noul ei proiect, care consta intr-un filmulet de peste trei minute, in care aceasta si-a filmat propriul viol. Totul a fost pus la cale chiar de ea, dupa ce a chemat un strain la ea in apartament, cu dorinta de a realiza un proiect prin care sa "demola puterea masculina in fata femeii", anunta StirileProTv.