O groapa uriasa s-a cascat in asfalt si a inghitit patru masini. Pompierii, politistii si trecatorii le-au scos din pamant.O camera de supraveghere din China a surprins un incident demn de un film cu catastrofe. Camera a filmat momentul in care o groapa s-a cascat in asfalt si a inghitit patru masini, parcate pe marginea soselei, plus un pom. Groapa, formata dupa zile de ploi torentiale, era adanca de cativa metri. A fost nevoie de aducerea unei macarale pentru ca trei dintre masini sa fie scoase la suprafata. A patra a fost recuperata prin metoda "hei-rup". Soferii si-au unit eforturile cu pompierii si politisti si au reusit s-o traga afara, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dosarul vrajitoarelor, faza pe Facebook. Cum incearca Melissa si Vanessa sa scape de inchisoare.Pretinsele vrajitoare Minca Rada, zisa Melissa, si Lider Roxana, poreclita Vanessa, acuzate de inselaciune de Oana Zavoranu, au cerut sa probeze discutiile si negocierile purtate pe Facebook cu vedeta. Magistratii au admis proba, iar pe langa asta au cerut reaudierea fostului sot, Pepe, si a impresarei Ana Maria Reghecampf. Judecatorii au ajuns la ultima faza a unui proces rasunator, care a durat mai bine de patru ani, si in care au fost implicate numele mai multor vedete care ar fi fost inselate de doua pretinse vrajitoare, scrieLibertatea.

Culmea tentativelor de sinucidere! S-a aruncat in cusca leilor.Franco Luis Ferrada Roman, un barbat din Chile, a vrut sa-si ia viata intr-un mod crud, dar extrem de ciudat: s-a dezbracat pana la piele si a patruns in cusca leilor de la o gradina zoologica. Doar interventia prompta a ingrijitorilor l-a salvat, dar barbatul este la spital in stare grava. Un tanar de 20 de ani a decis sa-si inchieie socotelile cu viata intr-un mod original, dar nemaiauzit de teribil: a mers la o gradina zoologica, si-a dat toate hainele jos si s-a aruncat in cusca leilor, chiar sub ochii ingroziti ai vizitatorilor, relateazaClick.

Placinta cu mere le-a facut pe aceste doua angajate de la McDonald's sa se ia serios la harta.Clientii fast food-ului din Carolina de Sud au ramas masca atunci cand sub ochii lor doua angajate au inceput sa se ia la bataie si nu s-au lasat pana nu a venit politia. Un tanar a filmat intreaga scena. Se pare ca cearta a pornit de la placintele cu mere. O angajata, in varsta de 25 de ani, s-a enervat atunci cand colega sa cu cinci ani mai mare i-a cerut sa puna desertul la prajit, potrivitStirile ProTv.

Alianta PNL-Piedone a dat in mintea copiilor.Candidatul liberal la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, isi vede mai departe de parteneriatul cu Cristian Popescu Piedone, in ciuda criticilor liderilor PNL. In weekend, relatia politica a capatat accente hilare Sambata, 21 mai, de ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena, Sava si Piedone s-au dus impreuna in Oraselul Copiilor, aflat in sectorul 4. Un ziarist de la MondoNews. ro, aflat ca din intamplare prin parc, a imortalizat momentele de tandrete dintre cei doi politicieni, anuntaEVZ.