Are doar un an, insa are par pe fata si organele genitale perfect dezvoltate! Caz socant in India. Un copil in varsta de un an sufera de o afectiune rara din cauza careia creste mult mai repede decat alti copii si deja a inceput sa-i creasca par pe fata, iar organele genitale le are perfect dezvoltate. Mama copilului, al carui nume nu a fost facut public pentru a-i proteja identitatea, a observat ca fiul ei creste extrem de repede pe cand acesta avea doar sase luni. "Ne-am gandit ca poate e doar un bebelus mare, asa ca nu l-am dus la medic. Insa, la varsta de un an, ne-am convins ca ceva nu este in regula cu el", a declarat aceasta. "Soacra mea care a avut grija de numerosi copii din familie si mi-a zis ca nu i se pare nici ei naturala cresterea lui, iar atunci m-am dus cu el la doctor", a mai spus femeia, precizand ca micutul masura deja 95 cm, inaltimea unui copil de patru ani, si avea fata acoperita de par. De asemenea, vocea incepuse sa i se ingroase, iar penisul si testiculele le avea perfect dezvoltate, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O cafenea vegana din Tbilisi a fost atacata de "nazisti" inarmati cu carnati. Cafeneaua vegana Kiwi din Tbilisi ar fi fost atacata duminica seara de "neo-nazisti" inarmati cu carnati, afirma patronii localului, citati de BBC. "Faceau galagie si scandal si au inceput sa arunce in noi cu carne la gratar, carnati si peste, au mancat din ele si in final au inceput sa fumeze. Stiind ca toate aceste lucruri sunt interzise, incercau sa ne provoace. Le-am spus ca trebuie sa plece si au ras de noi", afirma cei care detin localul. Atacatorii ar fi fugit inainte de venirea politiei, care se pare ca nu a luat in serios plangerea, astfel incat patronul a cerut ajutor international. Cafeneaua Kiwi nu e privita cu ochi buni de localnici, atat fiindca promoveaza alimentatia vegana, dar mai ales pentru ca sustine cauza persoanelor cu orientare sexuala. Patronul localului a declarat pentru BBC ca a primit mesaje de solidaritate din toata lumea si a facut apel la donatii pentru a putea cumpara camere de supraveghere. El se plange insa ca a primit si amenintari din partea "fascistilor", anuntaStirileProtv.ro.

Asistenta s-a pozat in ipostaze sexy ca sa-si promoveze clinica. O asistenta medicala in varsta de 37 de ani si-a pus trupul "la bataie" pentru a-si promova clinica de infrumusetare. Femeia s-a imbracat in desuuri provocatoare si s-a pozat in ipostaze sexy ca sa atraga clienti. Julia Knightley (37 de ani), mama a patru copii, si-a folosit propriul corp pentru a exemplifica efectele pe care pacientii/pacientele le-ar putea obtine in clinica ei. Totusi, imaginile cu ea imbracata in lenjerie intima au devenit subiect de controversa pe site-ul salonului. "Este pacat ca este aceeasi veche poveste - sexul vinde si vor fi multi potentiali pacienti prost informati sau naivi care vor fi atrasi de glamour", a scris o femeie pe site. "Asta trebuie sa fie o incurcatura. Ce om sanatos la cap ar putea sa creada ca asta ar fi o reclama buna. Poate pentru o escorta?", a scris o alta, informeazaClick.

Record mondial! Cu ce suma exorbitanta a fost cumparata o geanta Hermes. O geanta Birkin fabricata de brandul Hermes a stabilit un record mondial la pret, in cadrul unei licitatii care a fost organizata la Hong Kong. Geanta realizata dintr-un tip foarte rar de piele a devenit cea mai scumpa geanta vanduta vreodata. Geanta Birkin, realizata in 2008, a fost adjudecata pentru suma de 300,168 de dolari, transmite CNN. Geanta este produsa din piele de crocodil de Himalaya, incrustata cu diamante si are catarame din aur de 18 de carate. Tranzactia a avut loc in cadrul licitatiei de primavara pe care casa Christie's o organizeaza la Hong Kong, scrieLibertatea.

A incercat sa repare masina de spalat si a ramas cu capul blocat in cuva. In incercarea de a-si repara singur masina de spalat care nu mai pornea, un barbat din China a ramas cu capul intepenit in cuva aparatului electrocasnic. Pentru ca prietenii sai nu au reusit sa il elibereze, a fost chemata o echipa de pompieri. Duminica, un barbat din orasul Fuqing din China a observant ca masina sa de spalat nu mai porneste asa ca a decis sa bage capul in cuva pentru a vedea daca nu cumva a ramas ceva inauntru care blocheaza aparatul. Desi a reusit sa intre cu foarte mare usurinta, atunci cand a vrut sa iasa lucrurile s-au schimbat radical si a ramas blocat intre fiare, relateaza Mirror. Colegii de apartament au incercat sa il elibereze prin toate metodele si au apelat chiar si la sapun, dar nimic nu a functionat. In final, oamenii au alertat pompierii care au venti imediat la fata locului. Acestia s-au chinuit aproape o ora sa taie cu fierastraul electric componentele masinii de spalat, anuntaStirileProtv.ro.