O britanica obisnuia sa bea 20 de doze de RedBull pe zi, in ultimii patru ani. Ce au vazut medicii cand i-au facut un RMN.Mary Allwood, o mama in varsta de 26 de ani din Marea Britanie a consumat timp de patru ani cate 20 de doze de RedBull pe zi. Cand a ajuns cu dureri mari la spital, medicii au crezut ca este alcoolica si i-au spus sa ficatul sau s-a dublat in marime. Prin intermediul celor 20 de doze de bautura energizanta, femeia isi baga in organism o cantitate de cofeina echivalenta cu 16 cesti de cafea si zahar cat ar incapea in 17 batoane de ciocolata. Mary platea pentru aceasta "dieta" 2.300 de lire pe ani, potrivit Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

De ce are comuna Peris mai multe parcuri pe cap de locuitor decat Bucurestiul? Le-a facut primarul.Cotidianul Libertatea a publicat recent un articol despre o comuna ilfoveana care are cateva ciudatenii printre care cinci parcuri si niste conturi ale primarului, ceva iesit din comun. Datele au fost intarite recent de o investigatie a unui post de televiziune. In comuna Peris, situata in fieful primarului Marian Petrache, amenajarea parcurilor, reabilitarea strazilor si tot restul lucrarilor platite cu bani publici se fac numai de catre firmele de casa ale primarului Albu Anghel, potrivit Romania TV. "Cumnatii, verii, nepotii" toata familia primarului este bagata in problema asta! Fac si drumuri, fac si cladiri, fac si parcuri, fac tot!, au reclama locuitorii din Peris postului de televiziune, anuntaLibertatea.

Face rochii din pungi de plastic.Studenta la Design Vestimentar, Havilah Koledoye, de 17 ani, din Noua Zeelanda, creeaza rochii superbe din pungi de plastic. Foloseste andrele speciale pentru a le lucra si reuseste sa obtina adevarate opere de arta, care se vand cu sute de dolari, in functie de model. Pentru a realiza o rochie de ocazie, Havilah foloseste circa 150 de pungi de plastic. Ea munceste in jur de o luna pentru a crea un singur model. Recent, Havilah Koledoye s-a bucurat de un imens succes cu rochiile ei cu totul neobisnuite la Saptamana Modei din Noua Zeelanda. Este convinsa ca tehnica pe care a inventat-o va fi de mare folos pentru reciclarea pungilor de plastic, relateazaClick.

Raspunsul uluitor al unui parlamentar australian, acuzat ca a vanat un elefant in Zimbabwe. "E o alternativa organica".Scandal in parlamentul din statului australian New South Wales, dupa ce un ales a recunoscut ca fost la vanatoare de elefanti in Zimbabwe. Robert Borsak, reprezentant al Partidului Vanatorilor, Pescarilor si Femierilor in Parlamentul din New South Wales, a dezvaluit intr-o sedinta a legislativului ca a impuscat un elefant in cursul unui safari in Zimbabwe iar apoi l-a mancat. Totul a inceput, potrivit Guardian, atunci cand Borsak, care tinea un discurs despre importanta vanatorii si a consumului de carne, a fost interpelat de un coleg ecologist, care a vrut sa stie ce s-a intamplat dupa ce a impuscat animalul, anuntaStirile ProTv.

A gasit un gandac in paine si a cerut explicatii. Administratorul brutariei a spus ca e... susan.Un localnic din Vulcan a avut o surpriza cat se poate de scarboasa, dupa ce a cumparat paine de la o brutarie din oras! Omul a gasit un gandac in produsul de panificatie, insa cand s-a dus sa ceara explicatii, reprezentantii brutariei l-au luat peste picior! Barbatul care sustine ca a gasit un gandac in painea cumparata de la un magazin din Vulcan si-a facut publica patania pe Facebook, unde a redat si dialogul halucinant pe care l-a avut cu reprezentantii brutariei. Administratorul acestei brutarii a spus ca este susan, relateazaLibertatea.