Un copil a supravietuit o saptamana singur in padure. Miracol! Yamato Tanooka, un baietel nipon de 7 ani lasat singur intr-o padure din Insula Hokkaido, plina de ursi, drept pedeapsa, a fost gasit viu, vineri (3 iunie), dupa o saptamana de cautare. Cand a fost descoperit intr-o fosta baza militara, primele lui cuvinte au fost: "Mi-e foame!". Insa nu a varsat o lacrima. A infulecat, dardaind de frig, cateva boluri de orez si paine. Baiatul a ratacit circa 7 kilometri dupa ce parintii l-au dat jos din automobil, pentru ca dadea cu pietre in alte masini. In baza militara, a dormit intre doua saltele la temperatura de 7 grade si a baut apa de la robinetul din fata acesteia. Tatal i-a cerut scuze ca i-a produs atata durere, relateaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Savantii invata robotii sa simta durerea. Exista deja roboti care pot merge si vorbi ca noi, dar acum cercetatorii le mai ofera o calitate umana - abilitatea de a simti durere. Cercetatorii din spatele acestei idei considera ca sensibilitatea robotilor la durere ii ajuta la dezvoltare si anume sa fie mai precauti in raport cu ei si in raport cu oamenii alaturi de care lucreaza. "Durerea este un sistem care ne protejeaza. Cand ne departam de o sursa de durere, acest lucru ne ajuta sa nu ne ranim",a declarat un membur al echipei, Johannes Kuehn, de la Universitatea Leibniz din Hanovra (Germania), anunta descopera.ro.

A cheltuit 120.000 $ ca sa aiba corpul perfect! Are 19 interventii chirurgicale. Pixee Fox a devenit celebra in intreaga lume pentru sacrificiile pe care le face pentru a semana cu diverse personaje din desene animate, precum, Jessica Rabbit sau Aurora din Frumoasa din padurea adormita. In dorinta de a devenit perfecta, ea s-a supus recent unei noi interventii chirurgicale. Suedeza de 26 de ani, de profesie fost electrician, a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe operatii estetice care mai de care mai ciudate pentru a dobandi, spune ea, trupul perfect, ca cel al personajelor din desenele animate, scrie Libertatea.

Silueta cu care un model rus, nevasta de fotbalist, si-a socat fanii. Maria Pogrebnyak-Shatalova, o rusoaica in varsta de 29 de ani, sotia fotbalistului Pavel Pogrebnyak de la Dinamo Moscova a ajuns tinta atacurilor pe Instagram deoarece, spun urmaritorii ei, este "anorexica" si "arata ca un schelet". In urma cu o saptamana, tanara a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii in costum de baie. Ea se afla in vacanta in Dubai, alaturi de sot si cei trei baietei pe care ii au impreuna. Se pare ca multi dintre cei care o urmaresc pe reteaua de socializare nu au apreciat imaginile si s-au grabit sa o catalogheze ca fiind anorexica si cu o silueta scheletica, in timp ce unii i-au recomandat in mod frumos sa se opreasca din diete, anunta Stirileprotv.ro.

Au angajat o armata de 900 de rate sa aiba grija de vie. Foarte tare! Compania Vergenoegd Wine Estate din Stellenbosch, Africa de Sud, a gasit cea mai buna metoda pentru a produce vinul cel mai curat si cel mai bun. Au angajat 900 de rate care au grija de vie. Proprietarul companiei viticole Vergenoegd Wine Estate s-a dotat cu o armata de rate indiene alergatoare si a dat lovitura! Simpaticele inaripate curata podgoriile de daunatori cu cea mai mare eficacitate. Si, in plus, fertilizeaza pamantul. Ratustele isi fac treaba impecabil de bine si, deja, firma a scos pe piata unul dintre cele mai bune vinuri din lume. Dupa ce nu a mai fost nevoie sa foloseasca pesticide, calitatea strugurilor a crescut uimitor, scrie Click.