A lasat 100 de oameni fara locuinta din cauza ca "o tortura dictionarul".Caz bizar in Marea Britanie, unde motivul pentru un incendiu petrecut in Londra a fost dezvaluita abia dupa 6 ani. Incendiul a distrus etajele superioare ale unui bloc de apartamente din sud-vestul Londrei, in cartierul Kingston, in iulie 2010. Nimeni nu a fost ranit, dar 100 de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului. Adevarata explicatie a incidentului a fost dezvaluita insa abia acum. Kristie Byrne, o femeie de 38 de ani, sustine ca ea a dat foc cladirii in mod involuntar, din cauza bolii psihice de care suferea si care a facut-o sa creada ca este torturata de dictionarul sau, din cauza ca nu stie ce inseamna anumite cuvinte, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Regele Cioaba, cu alai si lautari la vot.Alegerile locale 2016 au dat nastere unor situatii inedite in mai multe sectii de votare. Astfel, daca la Arad, doi miri au plecat de la nunta direct la vot, la Sibiu, membrii sectiei s-au trezit pe cap cu lautarii. "Vina" ii apartine Regelui Dorin Cioaba, care pentru ziua alegerilor si-a luat toata familia si si-a facut o intrare demna de o regalitate. Membrii familiei au purtat costume traditionale, au venit insotiti de lautari, iar la intrare, femeile au inceput sa danseze si sa scuture din cocoseii pe care ii aveau prinsi in par sau in fuste, scrieLibertatea.

Locul unde nu a votat nimeni.Peste 3.700 de cetateni si niciun vot. In doua sectii de votare din comuna Mosna, judetul Iasi, pana la ora 17.00 nu s-a prezentat nicun alegator. Aici ar fi trebuit sa-si exprime optiunea cei peste 3700 de cetateni moldoveni, cu cetatenie romana, care au domiciliul in singurul bloc din localitate, in apartamentul unui politist. Niciunul dintre ei n-a votat azi, informeazaDigi24.

Rusoaicele focoase socheaza din nou: Imagini incendiare cu obsesia lor denaturata pentru Aladin.Din seria fotografiilor pe care rusoaicele le posteaza pe internet pentru a atrage atentia barbatilor pe retelele de socializare, fac parte si acestea. Fascinant este ca aceste femei au ales un element de decor de-a dreptul penibil pentru ipostazele lor obraznice: covorul. Nu este prima data cand astfel de imagini apar pe internet. Rusoaicele nu se dezic de atasamentul lor fata de un element de decor care este de prost gust avand in vedere ipostazele afisate, relateazaEVZ.

Si-a facut 29 de tatuaje cu Miley Cyrus, dar se plange ca i-au distrus viata sentimentala.Un barbat si-a facut aproape 30 de tatuaje cu Miley Cyrus, dar obsesia sa pentru vedeta americana ii cam da planurile peste cap. Carl McCoid sustine ca dupa ce Miley Cyrus a vorbit despre el intr-un interviu, spunand ca "exista un tip care are cel putin 18 tatuaje cu fata mea si toate sunt urate". Totul a inceput in 2010, iar de atunci acesta a ajuns sa isi faca 29 de tatuaje cu vedeta. Dar, acum se plange ca din cauza asta nu isi poate gasi o iubita. "De atunci, lucrurile eu capatat o conotatie negativa pentru mine. Ma simt prizonierul lor acum, pentru ca atunci cand ies la intalnire cu o fata, toata atentia este in jurul acestor tatuaje si devine plictisitor". a spus acesta, conform The Independent, citat deStirile ProTv.